Heti horoszkóp 2019. május 6. – május 12. – Tévedések és félreértések

Horoszkóp minden hétre

2019.05.04. 17:30

Mérleg – heti horoszkóp

Legfőbb ideje, hogy társasági életet élj és ez a hét számos remek lehetőséggel szolgál számodra. Nem csak a barátságról, az ismerkedésről, hanem az intimitásról is szólhat a hét első fele, különösen egy valakivel kapcsolatban, akivel most is, ahogy mindig, vonzónak és kívánatosnak érezheted magad. Ha pedig valahol működik a kémia, akkor más érvek nehezen rúgnak labdába.

A hét második felében remek alkalom nyílik arra, hogy változtass néhány dolgon magad körül, különösen, ha kezdeményezően és határozottan lépsz fel ennek érdekében. Most még olyan dolgokban is áttörést, változást érhetsz el, amelyekkel kapcsolatosan már úgy érezhetted, holtpontra jutottál. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében növelned kell a tempót és határidőkhöz is alkalmazkodnod kell, ami feszültséghez vezethet benned. Ezekben a napokban igyekezz világosan és egyértelműen fogalmazni, mivel nem csak az időzavarnak, hanem a félreértéseknek is megnövekedik a kockázata. Ha szerződést kell aláírnod, vagy más kötelezettséget vállalnod, akkor halaszd el, ha csak tudod.

A hét második felében módosítanod kell egy tervedet, ami okozhat ugyan feszültséget, de a nagy képet érdemben nem fogja befolyásolni. Ügyelj arra, hogy a hosszú távú elképzeléseid ne sérüljenek és arra is, hogy a magánéletedet ne zavarja meg ez a kis kitérő. Ezzel kapcsolatban megértésre számíthatsz, de ne feled, hogy ez is véges dolog, ne élj vissza vele. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.