Heti horoszkóp 2019. május 6. – május 12. – Tévedések és félreértések

Horoszkóp minden hétre

2019.05.04. 17:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében valaki, aki felé mindig is bizalommal fordultál, olyat tesz, vagy mond, amitől meginoghat a hited és a szívedbe befészkelődik vele kapcsolatban a kétely. Érdemes a dolgot mielőbb tisztáznod vele, nehogy a helyzet csak egyre rosszabbodjon odáig, hogy azt már nem lehet egyszerűen helyrehozni.

A hét második fele a szokásos rutin szerint halad, mígnem egy váratlan esemény új irányba tereli a dolgokat körülötted. Talán elsőre bosszantó lehet, hogy eltérítenek a kijelölt útról, de ha igyekszel nyitottan közelíteni a kérdéshez, talán felfedezel ott valami egészen csodálatos dolgot is. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a kreatív gondolkodás és a világos, félreértésektől mentes kommunikáció lesz az a fegyver a kezedben, amellyel el tudod érni a céljaidat. Ezekben a napokban a produktivitás mellett lehetőséged lehet kedvezmények, engedmények elérésére is, ami remek vásárlási lehetőségeket hozhat számodra.

A hét második fele nem pontosan a terveid szerint alakul majd, de ha nyitottan közeledsz a problémákhoz és nem a felelőst, hanem a megoldást keresed elsőre, akkor minden komolyabb zökkenő nélkül teljesül, amit szeretnél. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.