Heti horoszkóp 2019. május 6. – május 12. – Tévedések és félreértések

Horoszkóp minden hétre

2019.05.04. 17:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele tempósan telik számodra, ami megnöveli annak valószínűségét, hogy figyelmetlenségből, vagy időhiány miatt félreérthetően kommunikálj. Pedig most nagyon fontos lenne elkerülnöd minden félreértést, mert azok kezelése később felesleges körökkel rabolja majd az értékes idődet.

A hét második felében a döntéseid felett kell erős kontrollt gyakorolnod, ráadásul ezzel kapcsolatban számíthatsz némi feszültségre is. Valaki arra próbál rávenni, hogy módosíts az eredeti elképzeléseiden és a vele való huzakodás végül késedelemmel fenyeget. Szerencsére egy váratlan esemény szerencsésen átlendíti az ügyeidet a holtponton. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében meggyőző fellépéseddel sokat elérhetsz majd, különösen, ha kedvezményeket, árengedményt szeretnél, de sikeres lehetsz abban is, hogy megmagyarázd egy korábbi hibádat és elkerülj egy esetleges büntetést. Ezekben a napokban sok múlik a külsődön is, úgyhogy igyekezz többet adni a jó megjelenésedre.

A hét második fele egy váratlan fordulatot hoz számodra, amit azonban felhasználhatsz arra, hogy egy amúgy is függőben lévő félreértést, vagy ügyet tisztázz. Ezekben a napokban a jövő legyen az, amit a szemed előtt tartasz, erre gondolj akkor is, amikor egy ötletet, vagy ajánlatot osztanak meg veled. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.