Heti horoszkóp 2019. május 6. – május 12. – Tévedések és félreértések

Horoszkóp minden hétre

2019.05.04. 17:30

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele magában hordozza a változást az életed több területével kapcsolatban, az azonban, hogy ez a változás mennyire hat pozitívan a magánéletedre, még rajtad is múlik. Könnyen lehet, hogy szükség lesz némi kompenzációra a partnered felé, hogy ellensúlyozd azt a csalódást, melyet esetleg okozol számára. Egy kedves ajándék most sokat lendíthet a dolgokon.

A hét második felében egy felettes, vagy egy versenytárs okoz néhány ráncot a homlokodon, de mindezt ellensúlyozhatod azzal, hogy kilépsz az ezt előidéző szituációból. Nem biztos, hogy minden mérkőzést le kell játszanod, vannak helyzetek, amikor az ideiglenes visszavonulás ésszerűbbnek tűnik. Persze, ami késik, nem múlik. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében racionálisan gondolkodva, jó kommunikációval és fellépéssel olyan meggyőző tudsz lenni, hogy magad mellé állíthatsz még olyanokat is, akikről eddig nem feltételeztél együttműködési hajlandóságot. Ezekben a napokban kedvezményes ajánlatokkal is találkozhatsz, melyeket ráadásul továbbiakkal tudsz szaporítani, ha jó helyen, jól forgatod a szavakat.

A hét második fele már nem biztos, hogy ennyire pozitívan alakul, különösen akkor, ha nem számolsz a váratlan erejével és hagyod, hogy egy kialakult szituáció kibillentsen a nyugalmadból. Ne feledd, hogy két lábbal állsz a földön és nincs semmi olyasmi, ami miatt igazán pánikonod kellene. Ha pedig nyugodtan végiggondolod a dolgokat, az új helyzet még előnyödre is válhat. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.