Heti horoszkóp 2019. május 6. – május 12. – Tévedések és félreértések

Horoszkóp minden hétre

2019.05.04. 17:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele ingerlékenységet és feszültséget hozhat az életedbe, különösen akkor, ha közben erős túlterheltség alatt kell dolgoznod. Lehet, hogy most lenne itt az ideje annak, hogy szelektálj, mi az, ami nagyon fontos és mi az, amit már nem kellene magadra venned. Ne legyél az, aki mindenki helyett el akarja végezni a dolgát.

A hét második felében óvakodj a hosszabb távú döntésektől és ne vállalj kötelezettséget, csak akkor, ha teljesen biztos vagy abban, hogy mindez semmiképpen nem okoz számodra később sem nehézséget. Vegyél figyelembe itt mindent. Még olyasmit is, aminek a bekövetkeztét már végképpen nem várod. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében egy döntést a szerint kell meghoznod, ami a személyes érdeked szerint a legelőnyösebb. Vannak helyzetek, amikor nem lehet tekintettel lenni mások érdekeire. Ez a helyzet is most ilyen lehet. Emiatt talán lesz olyan, akivel konfliktusba keveredsz, de talán most ez az, ami annak az ára, hogy ne te legyél az áldozat.

A hét második felében egy előző döntésed következményeit kell vállalnod, de ez számodra most már semmilyen nehézséget, vagy negatívumot nem fog jelenteni. A te helyzeted már biztos alapokon áll, emiatt most könnyedén megtehetsz olyasmiket is, amelyek korában elképzelhetetlennek számítottak. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

.