Havi horoszkóp 2019. július – Változó erőviszonyok

Horoszkóp minden hónapra

2019.06.28. 17:25

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszaka sok elfoglaltságot és intenzív munkát hoz számodra. Ezekben a napokban fokozottan ügyelned kell a helyes kommunikációra, mivel a sikered azon is múlhat, hogy világosan és egyértelműen sikerül-e megfogalmaznod a gondolataidat valakik felé. Ügyelj arra, hogy ne csak a megszokott rutin szerint járj el, és ha kell nyugodtan légy egy kicsit agresszív is a siker érdekében, még ha ez némi konfliktussal is jár.

A hónap közepe számodra a lázadásról szólhat, amely lehet az életedben meglévő szokások és rutinokkal szembeni lázadás, de az is elképzelhető, hogy az életed felett hatalmat gyakorló emberek, vagy szervezetek azok, amelyek alól szeretnél majd kiszabadulni, legalább részben. Bár a teljes függetlenséget elég nehéz elérni, arra mindenképpen van esélyed, hogy az életmódod egyes elemeinek változtatásával sikereket érj el, akár mindegyik területen egyszerre is.

A hónap végén eljöhet számodra a számvetés ideje és ennek során főleg a magánéleti, de részben a szakmai terület is fókuszba kerülhet az életedben. Ha bármely területen azt érzed, hogy a dolgok nem a megfelelő irányba tartanak, akkor biztosan új tervekre van szükséged. Amire most a legjobban szükséged lehet, az a rugalmas gondolkodás. A világ ugyanis gyorsan változik körülöttünk, emiatt könnyen előfordulhat az is, hogy amit még tegnap célként fogalmaztunk meg, holnapra már értelmetlenné és elavulttá válik. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszaka lelkesedést és kreativitást hozhat az életedbe, amely most megnövekedett önbizalommal is társul. Mindez remek lehetőséget teremt arra, hogy sikert sikerre halmozz ezekben a napokban. A siker pedig elismertségben, szeretetben és nem utolsó sorban, pénzügyekben is megmutatkozik majd, így most néhány olyan dolgot is megengedhetsz magadnak, amelyre eddig talán takarékossági okokból nem szántál forrásokat.

A hónap közepén váratlanul felbukkanhat valaki a múltadból, de annak is van esélye, hogy egy olyan üggyel kell foglalkoznod ismét, amelyről talán azt hitted, hogy örökre elfelejtheted. Most viszont kiderülhet néhány olyan részlet is, amelyről eddig nem volt tudomásod és amelynek lehetséges oka talán valakinek a tisztességtelen hozzáállása. Tegyél meg mindent, hogy mindezt örökre és végérvényesen lezárd.

A hónap végén viszont egy partner, vagy jó barát segítségével lehetőséged lesz valami olyasmiben is részt venni, vagy egy olyan irányba elindulni, amely mindig is a titkos terveid, vágyaid között szerepelt. Ha van valami, amit a barátoddal, vagy partnereddel közölni szeretnél, akkor ennél jobb alkalmat nem is találhatnál erre. Ezekben a napokban szükséged lehet arra is, hogy bizonyos terveid végrehajtásához valakitől szívességet kérj. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.