Havi horoszkóp 2019. július – Változó erőviszonyok

Horoszkóp minden hónapra

2019.06.28. 17:25

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első felében nyitottsággal, kemény munkával és némi türelemmel jó eredményeket érhetsz el, de közben arra is szükséged lehet, magad mellé állítsd egy fontos ügyben a környezeted egy részét. Most különösen ügyelj arra, hogy a sikereidet és a megfogalmazott céljaidat senki se érezze fenyegetőnek rá nézve, inkább törekedj az együttműködésre még azon az áron is, hogy a remélt haszon egy részéről lemondasz a partnereid javára.

A hónap közepén egy hazugságra derülhet fény a környezetedben, amitől megrendül a bizalmad valakiben, akiről eddig azt hitted, hogy vakon követheted a tanácsait. Mindettől kibillenhetsz a nyugalmadból és arra lehet szükséged, hogy valamennyi időt azok társaságában tölts, akikkel kapcsolatban soha nem kell ilyesmitől tartanod. Ezekben a napokban megérhet benned egy elhatározás, amely azután komoly hatással lehet a hátralévő életed minden napjára.

A hónap vége már belső nyugalmat és egyensúlyt hoz az életedbe, hatékony és produktív leszel, amiben nem kis része van annak, hogy megszabadulsz egy súlyos lelki teher alól és ez engedi, hogy meglásd a világban azt, ami igazán széppé teszi a mindennapokat. Bár az igazi sikert nem pénzben mérik, de azért annak is örülhetsz, hogy ezen a területen is kedvezőbb kilátásaid vannak a jövődet illetően.  >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Bak – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban nagy lehet a nyomás rajtad, amit a feletteseid, vagy bizonyos versenytársak tevékenysége csak még tovább fokoz. Mindezek miatt az is előfordulhat, hogy lesznek ügyek, amitől vissza kell lépned, vagy lesz olyan célod, melyet módosítanod kell utólag. Gondolj arra, hogy a siker szinte mindig kompromisszumok sorozata és ha ez kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni, nem is olyan nagy az az áldozat.

A hónap közepén lehet, hogy egy meghívást kell visszautasítanod, vagy egy programot kell lemondanod, mivel mindez ütközik egyéb terveiddel, vagy az is lehet, hogy a részvétel, vagy a felkészülés meghaladja a pénzügyi képességeidet. Mindezt a csalódást azonban bőségesen kárpótolni fogja az a program, amely e helyett vár rád és amely során ismét bebizonyosodik számodra, hogy a boldogságot és a sikert nem pénzben lehet mérni.

A hónap végén egy csábító ajánlat érkezik, de ez egyben kockázatot is jelent és ez nem csak pénzügyi, hanem érzelmi értelemben is veszélyes lehet rád nézve. Lehet, hogy, legyen a dolog bármennyire is izgalmas lehetőség, jobb lenne a józanész keretein belül megmaradnod és a járt utat a járatlanért el nem hagynod. Egy pillanatra sem szabad ugyanis elfelejtened ugyanis, hogy nem mindenkiben bízhatsz meg maradéktalanul, mutassa az bármennyire is a szimpatikus arcát feléd. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.