Havi horoszkóp 2019. július – Változó erőviszonyok

Horoszkóp minden hónapra

2019.06.28. 17:25

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszaka jó híreket és kellemes megbeszéléseket, beszélgetéseket hoz számodra, ami érintheti a munkádat is, de nagyobb valószínűsége van, hogy a magánéletedre lesz kedvező hatással. Ötleteid, elképzeléseid most értő fülekre találnak, ami önbizalmat és bátorságot hozhat számodra, hogy belekezdj valamibe, ami már egy ideje motoszkál a fejedben.

A hónap közepén egy mélyen eltemetett érzelem, emlék törhet fel benned ismét, amit egy váratlan találkozás, vagy egy évforduló idézhet elő. Mindennek nem csak negatív, hanem pozitív hozadéka is lehet, mivel most végre alkalmad adódik, hogy elvarrj egy régi szálat, vagy lezárj egy ügyet, ami eddig nyitott tételként szerepelt az emlékeid tárházában.

A hónap végén egy alkalom jó esélyt teremt számodra arra, hogy mély benyomást tegyél valakire, akinek a véleménye fontos számodra. Mindez egyben ugródeszkát is jelenthet ahhoz, hogy egy régi tervedet elkezd végre megvalósítani, hiszen végre megteremtődik a lelkedben az az önbizalom, ami ehhez szükséges. Ezekben a napokban egy váratlan találkozás felpezsdítheti a magánéletedet is, készülj erre úgy, hogy a külsődet naprakészen tartod minden nap.  >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy kisebb számvetésre kerülhet sor önmagadat illetően és úgy érzed majd, lezárult egy időszak az életedben és egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha egyből belekezdesz valamibe, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most sikerrel járhatsz és meg fogod látni, csak az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap közepén az év talán legjobb időszaka következhet el számodra és ez valószínűleg éppen a pénzügy területén érvényesíti a hatását. Talán valamely régi befektetésed kezd el fialni, de az is lehet, hogy egy kis szerencse is keveredik a szürke hétköznapokba és végre a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Tudod, magától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte.

A hónap végén megnövekedik benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami, ha nem figyelsz, még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy a végén elveszítsd, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban óvakodj az ismeretlen emberek furcsa ajánlataitól is.  >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.