Havi horoszkóp 2019. július – Változó erőviszonyok

Horoszkóp minden hónapra

2019.06.28. 17:25

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában különösen nagy gondot kell fordítanod a megfelelő kommunikációra, mivel egy fontos ügyben most egyértelműen és világosan kell fogalmaznod, ha azt akarod, hogy mindenki megértse, mit miért teszel. Ha emiatt ezzel extra órákat is el kell töltened, ne sajnáld, az idő utólag igazolni fogja az ebbe ölt energiát. Így is előfordulhat, hogy nem sikerül mindenkit meggyőznöd és egyes esetekben inkább érdemes lesz inkább visszavonulót fújnod.

A hónap közepén egy tehertől, vagy befolyástól szeretnél megszabadulni, aminek érdekében akár még kockázatos lépésekre is hajlandó lehetsz. Ha úgy érzed, hogy az életed valamely területét béklyók bénítják meg, nincs az a kockázat, amely ne érné meg, feltéve, ha utána nem kerülhetsz egy még rosszabb helyzetbe. Mielőtt bármit lépsz, jól gondold meg, vajon az-e a legjobb megoldás az adott helyzetre, vagy inkább nem érdemes-e valamilyen külső segítséget kérned.

A hónap végén gyors változások várhatóak veled kapcsolatban, amit egy váratlan esemény bekövetkezte csak tovább fokoz, így átmenetileg bizonytalanul érezheted magadat, ami feszültséget generál a közvetlen környezetedben. Legyen bármekkora is az izgalom, akkora baj nem lehet, hogy emiatt kockára tedd a legszűkebb kapcsolataidat. Egy kis őszinteséggel pedig még olyan helyről is segítség érkezhet, amely oldalról nem ezt a reakciót vártad. A történet vége pedig várhatóan sokkal pozitívabban alakul, mint amire előzetesen számítasz. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében hatékonynak és produktívnak kell lenned és a szokásosnál is nagyobb energiával dolgoznod, ha azt akarod, hogy a hamarosan következő kikapcsolódásodon, vagy családi eseményeden zökkenőmentesen alakuljanak a dolgok. A magánéletedben most a szeretet és a harmónia érvényesül, de a pénzügyi siker sem kerül el. Egy felszabadító és kellemes életszakaszban vagy, amelyben szinte minden sikerül, amibe csak belefogsz.

A hónap közepén egy magántermészetű probléma okozhat átmeneti feszültséget, melyet csak akkor tudsz végérvényesen lezárni, ha ragaszkodsz ahhoz az állásponthoz, melyet előre elterveztél és nem mutatsz gyengeséget csak azért, hogy elkerüld valakivel a konfliktust. Vannak emberek, akik csakis az erőből értenek, most ezt az oldaladat kell hát megmutatnod neked is különösen akkor, ha az illető megbízhatatlan és tiszteletlen veled szemben.

A hónap végén felmerülhet, hogy kedvezményesen vegyél igénybe valamit, vagy elfogadj egy furcsa ajándékot, ami viszont valamilyen elköteleződéssel is járhat, így légy óvatos, mit írsz alá, vagy milyen ajánlatra bólintasz rá végül. Soha ne felejtsd el, hogy nem létezik ingyen ebéd, valamit mindig elvárnak cserébe tőled is. A kérdés mindig az, hogy nem jársz-e jobban az egyenes úttal, kedvezmény nélkül. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

.