Havi horoszkóp 2019. július – Változó erőviszonyok

Horoszkóp minden hónapra

2019.06.28. 17:25

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában arra kényszerülhetsz, hogy bizonyítsd rátermettségedet valamely dologban, de az is elképzelhető, hogy valakik tesztelnek, vagy elszámoltatnak valamiről téged. Igyekezz mindenre kiterjedően jól teljesíteni, de közben vedd észre azt is, ha valaki megtévesztéssel próbál téged hibára kényszeríteni. Ne dőlj be a rosszindulatú embereknek.

A hónap közepén jó hírek és kellemes meglepetések érhetnek, ami jó alkalom lehet arra, hogy elindíts valami fontosat az életedben. Mindehhez azonban komoly odafigyelésre és egy kis alkudozásra is szükséged lehet, melyet hatékonyabbá tehetsz, ha megfelelő érvekkel támasztod alá, amit szeretnél elérni a másik embernél. Hozzáállásoddal most lenyűgözhetsz más embereket is magad körül és sokkal sikeresebben alakulhatnak a napjaid, mint azt előtte akár álmodban is gondoltad volna.

A hónap végén a romantika és az érzelmek lehetnek életed főszereplői, ami talán egy közös program formájában valósul meg a pároddal, de egyedülállóként annak is jó az esélye, hogy megismersz valakit, aki új és izgalmas érzelmeket hoz az életedbe. Bárhogyan is alakul, légy figyelemmel a másik igényeire és ügyelj arra, nehogy önzően állj hozzá bizonyos dolgokhoz. Egy dologban viszont bátran lehetsz önző. Vedd meg magadnak azt a rég áhított ruhadarabot, vagy cipőt, hogy tökéletesen mutass azon a bizonyos tökéletesnek szánt estén. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában benned erős érvek lehetnek arra vonatkozóan, hogy végre döntésre vigyél egy régi vitát valakivel és talán még attól sem riadsz majd vissza, hogy emiatt egy kis agresszivitást vigyél az ügymenetbe. Vannak helyzetek, amikor csakis a határozottság visz előre és vannak emberek, akik csakis az erőből értenek. Ha kell, érvényesítsd a jogaidat és végre állj ki keményen önmagadért.

A hónap közepe izgalmasan alakulhat számodra, de ez már egy kellemes izgalom lehet, most ugyanis egy kisebb kockázat bevállalásával lehetőséged lesz olyan dolgokban is részt venni, amelyek eddig csak a titkos álmaidban léteztek. A lehetőség, amely most előtted áll, talán kissé meg is rémiszthet, de hidd el, belülről látva semmi sem olyan bonyolult, mint aminek elsőre látszik. Ezekben a napokban szembe kell nézned némi provokációval is, de a legjobb, amit teszel, hogy mindezt teljesen figyelmen kívül hagyod.

A hónap végén bizonytalanságot érezhetsz önmagadban, ami kiszámíthatatlan viselkedést okozhat nálad és ez talán megviselheti az emberi kapcsolataid egy részét is. Egy kis őszinteséggel azonban hamar magad mellé állíthatod az embereket magad körül, akik segítenek még egy nehéz napon is és ez önmagában is feloldhatja a benned lévő feszültséget. Ezekben a napokban egy új ismeretség hozhat az életedbe némi izgalmat, de ügyelned kell arra, hogy ne keveredj ezzel kapcsolatban felesleges újabb bonyodalmakba. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.