Havi horoszkóp 2019. augusztus – Új helyzetek, új módszerek

Horoszkóp minden hónapban

2019.07.29. 17:40

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszaka rendkívül produktív lehet számodra, melyet az okoz, hogy ezekben a napokban a nyugalom és a belső egyensúly jellemez. Mindezt csak tovább növeli, ha kívülről is olyan visszajelzések érkeznek, melyek visszaigazolják, amit te is érzel, a dolgaid nagyon jó irányba haladnak. Pénzügyileg is előre tudsz lépni végre és bár az életed most tele van új és az eddiginél jóval nagyobb kihívásokkal, mégis azt érzed, hogy a sikered kulcsa végre igazán a te kezedben van.

A hónap közepe biztató híreket és kellemes új ismeretségeket hoz számodra. Mindezek pedig új elképzeléseket, ötleteket szülnek, amelyek alkalmat adnak arra is, hogy a korábbinál jobb feltételeket harcolj ki egy fontos dologban önmagad számára. Sajnos nem mindenki fog örülni a sikereidnek, így előfordulhat, hogy a környezetedben valaki talán irigységből igyekszik negatívan befolyásolni téged. Rajtad múlik, hogy mindennek mekkora sikere lesz végül.

A hónap végén igyekezned kell elkerülni, hogy adósságba keveredj, így valószínűleg vissza kell fognod a költéseidet, de mindez mindössze átmenetileg fogja befolyásolni a mindennapaidat. Most nem szabad türelmetlennek lenned, hiszen már közel az időszak, amikor a mainál sokkal gondtalanabbul élvezheted az életed. A hónap utolsó napjai egy izgalmas romantikus élményt is hozhatnak számodra. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Bak – havi horoszkóp

A hónap első napjai szenvedélyt és energiát adnak neked, de ez nem mindenki számára lesz pozitív jelenség, így előfordulhat, hogy egyesek a határozottságodat fenyegetésként, vagy agresszióként értékelik. Éppen ezt tudod tompítani a megfelelően egy visszafogott kommunikációval, mellyel magad mellé állíthatsz olyanokat is, aki eredetileg nem rokonszenveznek veled.

A hónap közepén erős igényed támad a szeretetre és a gyengédségre, így ha teheted, szervezz erre az időszakra nyaralást, pihenést, vagy bármilyen kikapcsolódást, lehetőleg a partnereddel, vagy olyanokkal, akik közel állnak hozzád. Amennyiben egyedül élsz, jól válaszd meg a helyszínt, mert komoly sansza van annak, hogy egy pár egyik tagjaként hagyod el azt végül. Különösen nagy esélye van annak is, hogy ezen időszak alatt olyanokkal hoz össze a sors, akik nagyon különböznek tőled gondolkodásmódban és stílusban is.

A hónap végén egy új dologba kezdhetsz bele, amely lehet egy munka, de az is elképzelhető, hogy egy régi vágyadat, vagy fogadalmadat kezded el végre megvalósítani. Ne feledd, ha igazi áttörést akarsz elérni, ki kell mozdulnod a komfortzónádból és olyan területre is be kell hatolnod, melyeket eddig talán messze elkerültél. A siker kulcsa most számodra, ha igyekszel kitolni a saját határaidat. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.