Havi horoszkóp 2019. augusztus – Új helyzetek, új módszerek

Horoszkóp minden hónapban

2019.07.29. 17:40

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első fele különösen izgalmas lehet a számodra, mivel olyan események kezdőpontja lehet, amely már az elkövetkező éved eseményeivel lehet kapcsolatban. Légy kezdeményező, de ne feledkezz meg arról sem, hogy ilyen időtávra komolyan kell tervezni és nem lehet felelőtlenül ígérni, hiszen nagyon sok minden változhat meg még körülöttünk addig. Ezekben a napokban különösen fontos, hogy a partnereddel gyengéd és figyelmes viszonyt ápolj.

A hónap közepén váratlan változás zavarhatja meg a terveidet és befolyásolja azt a kialakult rutint, amely a mindennapjaidat jellemzi. Könnyen lehet, hogy ezekben a napokban extra energiára lesz szükséged ahhoz, hogy a mindennapok megszokását nem elvesztve végül azzal is megbirkózz, amely dolgokat most pluszban állított feladatként eléd az élet.

A hónap végén a vásárlásaid során kiemelt figyelmet kell szentelned arra, hogy ne lépd túl a megszokott kereteket, inkább arra törekedj, hogy ahol csak lehet, igyekezz megspórolni valamennyit egy esetleges váratlan kiadás esetére. Ezekben a napokban fontos híreket kaphatsz, melyekkel kapcsolatban gyors döntésekre lehet szükség és nem lesz idő arra, hogy minden szempontot megfelelően mérlegelj majd. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszaka vegyes érzésekkel telik számodra, hiszen egyszerre érzel magabiztosságot és határozottságot, ugyanakkor csalódott és dühös is lehetsz egy bizonyos külső körülmény, vagy valakinek a viselkedése miatt. Ezekben a napokban határozottan és talán agresszíven is fel kell lépned, amivel alaposan meglephetsz néhány embert a környezetedben. Tedd ezt azonban a magad módján, elegánsan és a helyzethez mérten visszafogottan.

A hónap közepe már sokkal csendesebben és szeretetteljesebben telik majd számodra és azt a meglepő tényt hozhatja, hogy az elmúlt időszakod ellenére jelentősen megnövekedett a népszerűséged. Most bármi, amit teszel, nagyobb figyelmet kaphat, így ha el szeretnél érni valamit, arra ez számodra talán az év legmegfelelőbb időszaka.

A hónap végén nagyobb hangsúlyt kaphat benned az intimitás és a gyengédség iránti igény, ami, ha párkapcsolatban élsz, jó időszakot teremt egy kis elvonulásra a partnereddel. Ha viszont egyedül élsz, akkor most arra van jó esély, hogy a hónap végére ez az állapot jó hosszú időre megváltozzon. A hónap utolsó napjaiban még egy felfedezést is tehetsz, de az így szerzett információt valószínűleg nem adhatod tovább, vagy használhatod fel. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.