Havi horoszkóp 2019. augusztus – Új helyzetek, új módszerek

Horoszkóp minden hónapban

2019.07.29. 17:40

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kezdeményezően kell fellépned egy ügyben és a hatás valószínűleg nem is fog elmaradni. Közeledj mindenhez önbizalommal és lelkesedéssel, igyekezz jó benyomást kelteni még az idegenek számára is. Ha mindehhez szükséged lenne arra, hogy most egy kis extra energiát, vagy pénzt fektess be a jó megjelenésedbe, tedd meg, a hozadéka mindennek végül a sokszorosa lehet.

A hónap közepén valakinek a támogatásodra lehet szüksége, mert talán bajba került, vagy egyszerűen nem képes megbirkózni egyedül egy feladattal. A hónap ezen időszaka a jó hírekről is szólhat, melyekből több is beérkezhet ezekben a napokban. Mindezek a hírek azonban nem csak örömmel, hanem némi plusz munkával, vagy egyéb ráfordítással is járnak majd, így ne felejts erőforrásokat is tartalékolni már jó előre.

A hónap vége kissé stresszesebb és feszültebb lehet számodra, mivel valakiben, akit fejben felruháztál egy sor jó tulajdonsággal, csalódnod kell. Lehet, hogy most is beigazolódik az a tény, hogy egyesek általunk vágyott pozitív tulajdonságai csak addig léteznek, míg mi azt kivetítjük rájuk. Amint valamilyen okból lekerül rólunk a rózsaszín szemüveg, a valóság egyszer csak sokkolóan hat. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában foglalkoznod kell hivatalos ügyeiddel, de az is elképzelhető, hogy valamely hatóság ellenőrzést tart nálad. Ha esetleg volt a közelmúltban olyan helyzet, amelyben nem a szabályok szerint cselekedtél, most számíthatsz néhány álmatlan éjszakára is. A legjobb, amit tehetsz ilyen esetben, hogy igyekszel vissza fogottan viselkedni és jó benyomást kelteni. Ha nincs vaj a füled mögött, akkor is légy óvatos és ne ülj fel semmilyen esetleges provokációnak.

A hónap közepén nagy küzdelem lesz, hogy fenntartsd magadban a munkakedvet és a lelkesedést a feladataiddal kapcsolatban. Mindez azonban korántsem a lustaság bizonyítéka, egyszerűen arról van szó, hogy valami nem stimmel a helyzeteddel. Elképzelhető, hogy a fáradtság tört rád, de nem csak ez lehet mindennek az indoka. Ha nem vagy túlhajszolt, akkor el kellene gondolkodnod azon, vajon minden területen megfelelő helyen vagy-e.

A hónap végére feltámad benned a vágy egy kis izgalomra, valószínűleg az agyadnak lesz szüksége némi stimulációra. Ebben a helyzetben simán elegendő lehet egy kis testmozgás, sport, vagy játék, de ha ez most számodra nem elég, próbálj ki valamilyen extrém sportot is. Persze nem kell egy repülőgépből kiugranod azért, bőven elegendő lehet egy kis vidámparki kiruccanást tenned valahová. A lényeg az, hogy hagyd el egy időre a komfortzónádat, hogy később oda visszatérve, lenyugodva folytathass mindent ott, ahol abbahagytad. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.