Havi horoszkóp 2019. augusztus – Új helyzetek, új módszerek

Horoszkóp minden hónapban

2019.07.29. 17:40

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap számodra most kissé nehézkesen indul, mivel külső nyomás alatt állhatsz, amit talán az okoz, hogy egy versenytárssal kell megküzdened valamiért. Mivel az ilyen helyzeteken nem túlságosan szereted, talán hajlamos vagy önként lemondani a dolgokról, most azonban ez hibás lépés lenne. Küzdj meg azért, amit szeretnél, hiszen pontosan tudod, hogy mik a képességeid, vagy, hogy mi az, ami jár neked az élettől. Állj oda és vedd el!

A hónap közepén felébredhet benned a szabadság, a függetlenség iránti vágy, ami abban is megnyilvánulhat, hogy szeretnél egy időre kiszakadni a megszokott környezetedből, eltűnni egy időre a világ szeme elől. Ehhez természetesen nem kell mindjárt lemenni a térképről, bőven elegendő az is, ha elsétálsz a megszokott helyekről egy kicsit kikapcsolt, vagy ottfelejtett telefonnal. Persze, ha igazi kalandra vágysz és megteheted, utazz el most valahová.

A hónap végén ellentétbe kerülhetsz valakivel, akivel már egy ideje nem vagytok egy véleményen és könnyen lehet az is, hogy az illető most végre kenyértörésre vinné veled a dolgot. Légy türelmes és együttműködő, de ha úgy érzed, nálad az igazság, ezúttal ne engedj. Tűzz le egy zászlót és onnan ne mozdulj még akkor sem, ha az illetőt megüti a guta. Vannak esetek, amikor nincs helye a kompromisszumnak és ezt hamarosan ő is be kell, hogy lássa. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején, bár sok kihívással kell szembesülnöd, most sem kell mást tenned, csak azt adnod önmagadból, ami a lényeged. Menj tovább a megkezdett úton, de közben óvatosan válaszd ki, kivel küzdesz meg. Vannak helyzetek, amikor nincs értelme harcolni, hiszen a dolgok idővel amúgy is megoldódnak, de vannak olyan esetek, amikor kompromisszum nélkül kell előre menni. Mindkét helyzetre lesz példa most.

A hónap közepén egy ügyben kerülnöd kell a túlzott kockázatvállalást még akkor is, ha a jelek arra utalnak, nagyot nyerhetsz egy ügylettel. Nem te vagy az ember, aki feltesz mindent egy lapra, neked inkább a lépésről lépésre haladás az utad. Most inkább arra kell ügyelned, hogy a minőség, melyre olyan büszke vagy ne csökkenjen egy külső körülmény hatására.

A hónap végén szembekerülhetsz valakivel, aki versenytársként kíván fellépni veled szemben és igyekszik megnehezíteni az életedet valamilyen területen. Mindez érintheti a munkádat, de a magánéletedet is. Mivel azonban a kihívás az, ami igazán erőt ad neked, az ezzel kapcsolatos csata igen rövid lehet és csúfos a másik fél számára. Nem ez az első eset, végül mindenki így jár, aki lebecsül téged. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

.