Havi horoszkóp 2019. augusztus – Új helyzetek, új módszerek

Horoszkóp minden hónapban

2019.07.29. 17:40

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában remekül alakulhatnak a pénzügyeid, ami önbizalmat és harmóniát biztosít számodra, így ez a legjobb időszak, hogy a szeretteiddel töltsd az időt. Ezekben a napokban bőséges alkalmad lesz arra is, hogy egy kis vásárlással újítsd fel a ruhatáradat, de most fokozott óvatossággal kell közelítened az ajánlatokhoz, nehogy a könnyelműséged miatt hamar eltűnjön az a kis pozitív egyenleg a számládról.

A hónap közepén a kulcsszó számodra a türelem és az együttműködés lehet. Ha kivárod a kedvező lehetőséget egy ügyben, jól járhatsz, de ha még igyekszel bevonni másokat is egy sikergyanús projektedbe, sokszorosan nagyobb eredményt érhetsz el. Segítségedre lesz mindebben, ha törekszel arra, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, különösen, ha népesebb hallgatóság előtt kell megszólalnod.

A hónap végén konfliktusba keveredhetsz valakivel, ha nem vigyázol. Könnyebben elkerülheted a feszültséget azonban, ha a benned felgyülemlett energiát valamilyen testedzéssel vezeted le. Fontos lehet az is, legyen bármilyen konfliktus is a háttérben, igyekezz mindent a másik szemszögéből is megfigyelni. Így lehet könnyebben megértened a mozgatórugókat. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában lelkesedésed és kreativitásod azt eredményezheti, hogy különösen jó benyomást teszel olyan emberekre is, aki mindeddig nem sokat tudtak rólad. Előfordulhat az is, hogy ennek eredményeképpen egy olyan ajánlat kerül eléd, amelynek nagyon nehezen tudsz ellenállni és talán nem is kell. Mindez ékes bizonyítéka lehet annak, hogy a pozitív viselkedés megnöveli a siker lehetőségét még olyan módon is, ahogyan nem is számítunk rá.

A hónap közepén elképzelhető, hogy egy időre el kell hagynod a komfortzónádat és olyasmit is meg kell tenned, vagy éppen olyan helyre kell utaznod, amely mindeddig ismeretlen volt számodra. Mindezekért azonban a jutalom is jóval kecsegtetőbb lehet, mintha a jól megszokott keretek között tevékenykednél. Hiába, valamit, valamiért, ahogyan a szólás mondja.

A hónap végén örömteli hírek érkezhetnek a családi körből, ami alkalmat ad egy kis összejövetelre, együttlétre olyanokkal is a szeretteid közül, akikkel amúgy ritkábban hoz össze a sors. Használd ki ezeket az alkalmakat beszélgetésekre és információcserére, melyek közül könnyen lehet, hogy valamelyik hatása sokkal nagyobb lesz az életedre, mint várod. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.