Heti horoszkóp 2019. július 8. – július 14. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2019.07.06. 17:42

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében ahhoz, hogy sikerre vigyél egy projektet kölcsönös megértés és tisztelet lenne szükséges valakivel, de talán te nem érzed majd teljesen, hogy mindezt megkapnád a másiktól. Ha így van, jelezd az elvárásaidat, hiszen előfordulhat, hogy a dolog nem is tudatos, vagy szándékos a részéről.

A hét második felében csakis együttműködéssel tudsz sikerre vinni egy feladatot, amire jó esélyed van, mivel a környezetedben jócskán találsz olyanokat, aki szeretnek és tisztelnek és az első hívó szóra a rendelkezésedre állnak. Ilyenkor érezheted azt, hogy mennyire becsülnek meg téged a körülötted lévők. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmat és új ismeretséget hozhat számodra, amely az üzletben, vagy a magánkapcsolatodban is megtörténhet. Egy esemény, vagy hír hatására pedig lehet, hogy valamivel kapcsolatban meg fog változni a véleményed és talán olyasmire is kapható leszel, amiről eddig hallani sem akartál.

A hét második felében valaki féltékenysége zavarhatja meg a nyugalmadat és teremthet számodra kellemetlen perceket. Lehet, hogy először úgy érzed, hogy az illető félelme veled kapcsolatban alaptalan, de ha jobban belegondolsz, megérted miért érzi ő úgy, hogy hátrányban van veled szemben. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.