Heti horoszkóp 2019. július 8. – július 14. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2019.07.06. 17:42

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első napjai zökkenőmentesen telnek és jó esélyed van arra, hogy a munkában és a magánéletben is sikereket érj el. Mindeközben azért fél szemmel figyelned kellene valakire a közeledben, akinek nem biztos, hogy ugyanarra áll az evezőlapátja, mint neked. Próbáld az illetőt megnyerni partnernek. Ha meggyőzöd az igazadról, ketten biztosan többre juttok.

A hét második felében kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz és csak úgy tudsz túljutni egy problémán, ha valaki olyannak a segítségét kéred, akivel kapcsolatban valamilyen fenntartásaid vannak. Könnyen lehet azonban, hogy a fenntartásaid hamar eltűnnek, mivel az illető reakciója sokkal pozitívabb lesz, mint amire te előzőleg számítasz. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében némi elmaradást kell pótolnod, ami nem kizárólag a munkát jelentheti, könnyen lehet, hogy éppen a pihenés, regeneráció az, amiben elmaradásod van. Bármi is az, most ne legyen semmilyen kifogásod, tedd meg, amit kell, legyen az egy befejezetlen munka, vagy az alvásmennyiség, amelynek a hiányát már egy ideje görgeted magad előtt.

A hét második felében megint gazdagabb lehetsz egy tapasztalattal és szegényebb egy illúzióval, valakivel kapcsolatban. Fogadd el, hogy vannak emberek, akik soha az életben nem tudnak és talán nem is akarnak megváltozni. Az egyetlen, amit megtehetsz, hogy minél nagyobb ívben elkerülöd őket, nehogy megfertőzzenek mindent körülötted. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

.