Heti horoszkóp 2019. július 8. – július 14. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2019.07.06. 17:42

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezz minél inkább a családra, a magánéletre összpontosítani, de közben ügyelj arra is, hogy ezekben a napokban érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, különösen, ha az esetleges megoldandó problémákra terelődik a szó. Próbálj te is elsősorban azokra a dolgokra fókuszálni, amelyek jól működnek és a gondokkal egy későbbi időpontban foglalkozz. Ne rontsd el a hangulatot ilyesmivel most.

A hét második felében lesz lehetőséged egy kis lazításra és az idő eltöltésére kellemes társaságban és kellemes helyeken. Könnyen lehet, hogy ezekben a napokban valami szorosabb szövődik közted és valaki között, akit már egy ideje jól ismersz, igaz, más oldaláról. A hét végén ráadásul egy extra élménnyel is gazdagodhatsz, amelyre egy jó ideig kellemesen fogsz visszagondolni. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele több szórakozást és több izgalmat hoz az életedbe a szokásosnál, de közben még nem kapcsolhatsz ki teljesen, ugyanis van egy feladat, amellyel muszáj lesz még ezekben a napokban is foglalkoznod. Ügyelj arra, hogy ne vállalj felesleges kockázatot azzal, hogy félbe-, vagy elhagysz olyasmit, aminél később sokkal nagyobb energiát kell befektetned a siker érdekében.

A hét második fele viszont már sokkal lazábban telhet és eljöhet végre számodra az időszak, amikor lelkiismeret furdalás nélkül lógathatod egy kicsit a lábadat. Ha ezekben a napokban sem tudsz igazán kikapcsolódni, akkor már veled van a baj. Nem szabad hagynod, hogy teljesen felfalja a lelkedet a munka és a felelősség. Tedd magadat töltőre! >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.