Heti horoszkóp 2019. július 8. – július 14. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2019.07.06. 17:42

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében a családdal, vagy jó barátokkal töltheted az időd egy részét és közülük valakivel most alkalmad lesz az eddigieknél szorosabbra húzni a kapcsolatot. Könnyen lehet, hogy az illető olyasmit is megoszt majd veled, ami számodra váratlan perceket hoz és úgy érzed, többet is megtudtál egy témát illetően, mint amennyit valójában szerettél volna.

A hét második felében a komolyabb gondolatok és a komolyabb érzelmek is előkerülnek valakivel, aki amúgy sem áll túlságosan távol tőled és akivel az idődet a legjobban szereted együtt tölteni. Ne félj kifejezni azt, amit érzel és ne félj attól sem, hogy mindezt megmutasd mindezt akár a külvilágnak is, ha úgy alakul. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged adódhat egy kicsit kísérletezni az élet valamely területén, ami elképzelhető, hogy váratlan eredménnyel jár majd. Könnyen lehet ugyanis, hogy ennek során olyan emberrel hoz össze a sors, akivel amúgy soha az életben nem találkoztál volna. A váratlan helyzetek ráadásul néha szülnek olyan ötleteket, melyek később jól használhatóak az élet mindennapjaiban is.

A hét második felében nem csak te magad ismersz meg valami új dolgot, de mindezt akár meg is oszthatod másokkal, így nem csak neked, hanem a környezetednek is előnyöd származhat belőle. Ne feledd azonban, hogy egy változás gyakran ellenállással találkozik egyesek részéről, akik jobban szeretnek kényelmesen élni, lehetőleg ki sem dugva az orrukat a saját kis mikrovilágukból. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.