Heti horoszkóp 2019. július 8. – július 14. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2019.07.06. 17:42

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében valamilyen papírmunkát, vagy hivatalos ügyet kell intézned majd és közben alaposan oda kell figyelned minden apró részletre is. Nagyon ügyelj arra, hogy csakis olyan papíron legyen ott a neved, amelynek a részleteit és kockázatát alaposan megismerted, nehogy hamarosan egy rémálom vegye kezdetét az életedben egy apró figyelmetlenség miatt. Legyen most bármilyen hízelgő, vagy lehengerlő valaki veled szemben, a józan eszedet mindenképpen őrizd meg.

A hét második felében szerető társaságra lesz szükséged, melyet a családod, vagy a barátaid nyújthatnak számodra. Ha most valakinek lelki támaszra van szüksége, vagy csak azt szeretné, ha meghallgatnád, tedd meg, hiszen ki tudja, mikor lesz neked is szükséged egy vállra, amin kisírhatod az aktuális bánatodat. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy kísértés határozza meg a napjaidat, mely nem biztos, hogy a magánéletedet fogja érinteni. Lehet az is, hogy egy ajánlat, vagy lehetőség ejt rabul és te nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy belevágj valamibe, ami talán nem mentes minden kockázattól. Talán úgy érzed most, hogy nem is tudsz parancsolni önmagadnak, de legyen bármilyen csábító is a helyzet, egy napot tudsz még várni a döntéssel. Addig pedig megérik benned is a dolog.

A hét második felében beleláthatsz valakinek a lelkébe úgy, ahogyan arra talán még te magad sem számítasz. Valami olyasmi kerülhet most a szemed elé, amit eddig nem vettél észre és alkalmad lesz az illetőt jobban megérteni, legyen az jó, vagy éppen valami rossz dolog. Ha pedig érted az okokat, könnyebben dolgozol fel olyasmit is, amivel nem igazán tudsz azonosulni. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.