Heti horoszkóp 2019. szeptember 9. – szeptember 15. – Változó felelősségek

Horoszkóp minden hétre

2019.09.07. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nagy lehet az összhang közted és a közvetlen környezeted között és te szinte mindenkinek még a gondolatát is könnyedén kitalálod majd. Ezekben a napokban szinte beleláthatsz az emberek fejébe, ami jelentősen megkönnyíti, hogy kedvében járj azoknak, akiket szeretsz. Azokra viszont, akik vétettek ellened, most cudarabb nap vár, ha te is úgy akarod.

A hét második felében választ kellene adnod egy kérdésre, melyet valaki feltesz neked és amely főleg a magánéleteddel, vagy egy magánéleti programmal lehet kapcsolatos. Légy óvatos és felelősségteljes a válasszal és csakis olyasmit vállalj be, amit komolyan is gondolsz és lesz alkalmad teljesíteni. Csak udvariasságból ne mondj igent semmire! >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében komoly figyelmet kell fordítanod a tervezésre, mielőtt bármibe belefogsz, különösen akkor, ha mindez a pénzügyeidet is érinti. Nem lesz könnyű dolgod, mivel valószínűleg a bőség zavara megakadályozza a tisztánlátást, de ha hagysz időt magadnak a megfelelő választásra és nem hagyod, hogy befolyásoljanak, akkor a megfelelő utat fogod választani.

A hát második felén egy hír, vagy esemény hatását először tévesen értelmezheted, de hamar ki fog derülni, hogy mindez hatása rád nézve meglehetősen csekély. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell törődnöd a dologgal és hogy nem kell ezzel kapcsolatban álláspontot kialakítanod. Mindezt lesz lehetőséged meg is osztani másokkal. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.