Heti horoszkóp 2019. szeptember 9. – szeptember 15. – Változó felelősségek

Horoszkóp minden hétre

2019.09.07. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy régi ismerős, vagy barát kerülhet elő és veheti fel veled a kapcsolatot. Ha volt a múltban valamilyen kellemetlen momentum az illetővel való kapcsolatban, akkor most lehetőséged van ezt is elrendezni, vagy legalábbis megtörni a jeget és utat nyitni egy kedvező folyamat irányába. Ezekben a napokban megnövekedhet a népszerűséged is a közvetlen közegedben.

A hét második felében a szomorú hírt kaphatsz, amely befolyással lehet a hangulatodra még akkor is, ha egyénileg nem fog érinteni a dolog. Mindezek az élmények most arra fognak inspirálni téged, hogy a személyes életedben tegyél meg mindent annak érdekében, hogy hasonló dolog kisebb eséllyel forduljon elő veled. Ezekben a napokban egy személyes problémát is meg kell oldanod, melyet már egy ideje halogatsz. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy komoly feladatot kell megoldanod, melyhez szigorú költségvetést kell hozzárendelned és még közben a határidőket is figyelned kell. Türelemre és önfegyelemre lesz most szükséged, hogy minden rendben menjen, de mindez ne riasszon el attól, hogy olyasmit is megtegyél, amire még nem volt példa.

A hét második felében egy vágyadat, vagy igényedet szeretnéd kielégíteni és ennek érdekében hajlamos lehetsz akár meggondolatlan lépéseket is megtenni. Bár nagy lehet a kísértés most, mégis használd az eszedet és ne menj bele olyasmibe, amit később te magad is tudod, hogy megbánnál. Azért kockáztathatsz egy kicsit, annyi még bele kell férjen. Így mégiscsak izgalmasabb lesz az élet. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.