Heti horoszkóp 2019. szeptember 9. – szeptember 15. – Változó felelősségek

Horoszkóp minden hétre

2019.09.07. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elő felében egy új ismeretség hozhat egy kis izgalmat a napokba, mivel ez az illető valamiért különösen nagy hatással lehet rád. Mindez azonban nem csak magánéleti síkon következhet be, az is lehet, hogy a hatás valamilyen módon a munkáddal lesz kapcsolatos. Ezekben a napokban fontos lehet az is, hogy néhány őszinte gondolatot és érzelmet ossz meg valakivel, aki közel áll hozzád.

A hét második felében egy remek kikapcsolódási alkalom várhat rád, ami azonban nem mentes minden veszélytől sem. Ha azonban most inkább előnyben részesítenéd a stressz mentes hétvégét, legyen bármilyen vonzó is a lehetőség, válassz más formáját a pihenésnek. Olyat, amelyik békében és harmóniában hagyja a lelkedet. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében óriási teljesítményekre lehetsz képes és erre tudod inspirálni a közvetlen környezetedet is. Most kedvező feltételek adódnak ahhoz is, hogy üzleti tárgyalásokat folytass, értékesíts valamit, vagy éppen vásárlásokat bonyolíts. Ezekben a napokban találkozhatsz olyan emberekkel is, akik egy jó ötlettel, vagy érdekes információval szolgálnak számodra, melyet fel tudsz használni a személyes életedben is.

A hét második felében egyensúlyra, harmóniára lehet szükséged, melyet a családoddal, vagy a pároddal eltöltött idő adhat meg számodra. Különösen akkor fontos a stabilitás az életedbe, ha egy közelmúltbeli dráma, vagy negatív hír kissé megtépázta a kapcsolatodat valakivel, aki fontos számodra. Ezekben a napokban lelki erőt gyűjthetsz egy fontos feladathoz is, amely hamarosan rád vár. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.