Heti horoszkóp 2019. szeptember 9. – szeptember 15. – Változó felelősségek

Horoszkóp minden hétre

2019.09.07. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében arra lehet szükség, hogy valamely szerettedet, vagy családtagodat megvédd egy támadástól, vagy egy igazságtalan gyanúsítástól. Most megmutathatod, mennyit jelent az illető számodra és közben arra is lesz alkalmad, hogy egy kellemetlen személyt a megfelelő helyére tegyél. Fellépéseddel pedig elnyerheted a környezeted tiszteletét és megbecsülését is.

A hét második felében egy csalódást kell elviselned, mivel valakiről a környezetedben kiderülhet, hogy nem egészen az, akinek mutatta magát. Most neked kell eldöntened azt, hogy az illetőnek adsz-e még egy esélyt, vagy végleg leírod és eltávolodsz tőle. Ne légy túl szigorú akkor, ha egyedi esetről van szó, nem lehet mindenki tökéletes. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a meggyőzőképességed az egeket ostromolja, így ha eladnál valamit, vagy a véleményedet hangoztatnád egy ügyben, most van itt az ideje, hogy a színre lépj. Ezekben a napokban egy érdekes felfedezést is tehetsz önmagaddal kapcsolatban, amely talán egy rejtett képesség, vagy egy vonzalom valami, vagy valaki iránt, amivel te magad sem tudsz igazán mit kezdeni.

A hét második felében a családra és a közvetlen környezetedre kell összpontosítanod, mivel egy olyan esemény következhet be, ami megnöveli az összetartás szükségességét. Ezekben a napokban ugyanis valaki éket kíván verni közéd és egy szeretted közé és ezt te semmilyen körülmények között nem hagyhatod. Ha az illető harcot akar, tőled megkaphatja most. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

.