Heti horoszkóp 2019. szeptember 9. – szeptember 15. – Változó felelősségek

Horoszkóp minden hétre

2019.09.07. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a szíved és az eszed viaskodik egymással, amikor egy döntést kell meghoznod. Mielőtt azonban győztesnek hirdetnéd ki valamelyiket, hallgasd meg egy olyan ember véleményét is, aki mindig jó tanácsokkal szolgált neked és akiben most is maradéktalanul megbízhatsz. Persze választanod neked kell, ennek felelőssége alól nem lehet kibújni.

A hét második felébe egy új ismeretség hoz egy kis izgalmat és érdekességet. Ezekben a napokban az érzelmek és akár az intimitás is nagyobb szerepet fognak játszani, így alakíthatnád úgy is a programokat, hogy legyen idő és hely mindezeket egy kicsit előtérbe hozni. Ezekben a napokban néha úgy érezheted, hogy egy varázslat hatása alatt állsz, ami nem is áll majd távol az igazságtól. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében az eltökéltséged és a komoly állóképességed szinte bármire alkalmassá tesz és ha neki állsz valaminek, akkor szinte biztos, hogy sikerre is viszed. Mindeközben viszont figyelned kell az etikus viselkedésre, mivel nagy lehet benned a kísértés, hogy olyan megoldást válassz egy feladatra, amely károkat okozhat valakinek a környezetedben. Ez esetben a rosszabb megoldás ideálisabb lehet hosszabb távon.

A hét második felében olyan helyzetbe kerülhetsz, amivel a szokottnál is nagyobb befolyással lehetsz valakinek az életére, de rajtad áll a döntés, hogy ezzel élsz, vagy visszaélsz-e. Ahhoz, viszont, hogy a helyzet egyértelmű legyen, alaposan át kell majd gondolnod minden lépésedet és minden mondatodat. Néha a jó megoldáshoz viszont nem lehet elkerülni egy kis feszültséget sem. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.