Heti horoszkóp 2019. október 14. – október 20. – Meggyőző erővel

Horoszkóp minden hétre

2019.10.12. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged adódik hatással lenni a közeledben élő emberek életére akár úgy, hogy meggyőző erőddel befolyásolod egy fontos ügyben a véleményüket, de úgy is, hogy támogatással, biztatással erőt adsz számukra egy nehéz feladat elvégzésében. Hatalmadat, erődet használd jó és hasznos dolgokra, alakítsd vele pozitívan a környezetedet!

A hét második fele optimizmust és szeretetet hoz az életedbe és azt a kellemes érzést, hogy a környezeted vonzónak és izgalmasnak talál. Különösen egy valakire lesz ez jellemző, vele most még tovább mélyítheted a köteléket. Ezek a napok remek lehetőséget adnak arra is, hogy egy esetleges feszültségekkel terhelt kapcsolatodat megjavítsd. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele számodra a szellemi tevékenységek terepe lehet. Érzékeid most elmélyülnek és olyan dolgokat is meghallasz, meglátsz, melyek felett a szokásos napokon el szoktál siklani. Kifinomult szellemi érzékelésed pedig lehetőséget ad arra, hogy befogadj egy olyan csatornán érkező információt, amely nincs mindenki számára nyitva.

A hét második felében fény derülhet egy olyan dologra, mellyel kapcsolatban már régóta zavart az információ hiánya. Most végre felszáll a köd és meglátod a lényeget, fény derül a titokra. Felfedezhetsz valami mély dolgot is, de ne legyél elkeseredve akkor sem, ha végül kiderül, az igazság nem is annyira izgalmas, mint a titkok homálya. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.