Heti horoszkóp 2019. október 14. – október 20. – Meggyőző erővel

Horoszkóp minden hétre

2019.10.12. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a befolyásod, a hatalmad megerősödhet a környezetedben, így érdemes lehet kihasználnod ezt az időszakot arra, hogy pozitív változást érj el a munkádban, de akár a személyes kapcsolataidban is. Ezekben a napokban ösztönözheted, motiválhatod a környezetedben lévő embereket arra, hogy együttműködjenek veled. Használd az erődet jó célokra!

A hét vége békét, harmóniát hozhat az életedbe és ez különösen igaz lehet a szerelmi kapcsolatodra. Nagyszerű időszak ez arra is, hogy kikapcsolódj, teheted ezt a barátaiddal, különösen egy nagyobb társaság részeként. Ezekben a napokban valakivel szorosabbá válhat a kapcsolatod, de ennek nem mindenki fog örülni a környezetedben. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele érzékenységet, intuíciót és kreativitást hozhat az életedbe. A gondolataid gyakrabban kalandoznak el spirituális témák felé és most sokkal fogékonyabb leszel a titkok és a rejtélyek irányába. Ha pedig figyelmed a meditáció felé fordul, most olyan dolgokat tudhatsz meg önmagadról, melyek segíthetnek jobb emberré válni.

A hét második felében fokozottan érezheted szükségét annak, hogy az idődet társaságban töltsd el. Mindez jelenthet egy nagyobb, kiterjedt baráti kört, de azt is, hogy valakivel, aki kiemelten fontos számodra, most több időt tölts el kettesben és igyekezd tovább mélyíteni a kapcsolatotokat. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.