Heti horoszkóp 2019. október 14. – október 20. – Meggyőző erővel

Horoszkóp minden hétre

2019.10.12. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséget kapsz arra, hogy valakinek az életében pozitív változásokat idézz elő, ezért pedig meggyőző erővel kell fellépned még akkor is, ha az illető talán nem ismeri fel a saját érdekeit sem. Igyekezz mindent megtenni annak érdekében, hogy segíts, de vedd figyelembe azt is, hogy nem mindenki akarja, hogy megmentsék. Egy ponton túl ez már nem lehet a te felelősséged.

A hét második fele szeretetet és harmóniát hoz az életedbe, de ezen felül még a szerencse is melléd szegődhet egy szerencsés véletlen folytán. Most igazán nyugodtan élvezheted az előnyöket, melyet az élet és a saját munkád eredménye számodra biztosít. Ezekben a napokban kiemelten vonzanak téged a gyönyörű dolgok és a szép emberek. Mindkettő kellő közelségbe kerül majd. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele nálad a kreativitásról és a kommunikációról szólhat, az üzenet, amit most kifinomult érzékszerveiddel felfogsz, megnyugvást, sőt gyógyító erőt jelenthetnek nem csak neked, hanem a környezeted számára is. Használd az erőt, amely most a birtokodban van olyasmire, amivel a legnagyobb hasznára lehetsz a szeretteidnek.

A hét második felében egy hosszabb távú projekt, vagy befektetés kerülhet az érdeklődésed középpontjába és ennek során kiemelt jelentősége lesz a dolgok ésszerű megközelítésének. Ezekben a napokban egy kiemelt személlyel elmélyül a kapcsolatod, amelyre még egy lapáttal rátehetsz, ha különös gondot fordítasz a megjelenésedre is. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

.