Heti horoszkóp 2019. október 14. – október 20. – Meggyőző erővel

Horoszkóp minden hétre

2019.10.12. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében az erőfeszítéseid és a szerencséd egy olyan keveréket alkotnak majd, hogy olyan célokat is elérhetsz, amelyeket eddig komoly kihívásként értékeltél. Ezekben a napokban pénzügyi siker, utazás és munkahelyi előléptetés is része lehet az örömteli pillanataidnak, de eközben egy nagylelkű gesztussal értékes barátságra is szert tehetsz.

A hét végén kiemelten fontos lehet számodra a szeretet és kissé talán szentimentálisnak is érezheted magadat. Miközben egyik oldalról az elégedett boldogság tölt majd el, egy valaki okozhat szomorúságot is neked tiszteletlenségével, vagy hűtlenségével. Ne hagyd azonban, hogy mindez elrontsa a hangulatod. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében kiemelten fogékony lehetsz a spiritualitás és a fantázia világa felé és figyelmed könnyen fordulhat felfedezetlen titkok és rejtélyek irányába. Értékes segítséged lehet ebben a meditáció, az álmok és egy partner, aki támogatóan mutatja számodra az utat. Ezekben a napokban különösen nyitott lehetsz a művészetekre, ezen belül is a filmekre és a zenére.

A hét második felében fokozott igényed lehet a kellő társaságra és a megfelelő minőségű emberi kapcsolatokra. Hajlandóság mutatkozik benned a komolyabb elköteleződés iránt is, de eközben ügyelned kell majd a felelőtlen ígéretekre is. Ezekben a napokban bonyolulttá válhat a viszonyod egy tőled korban eltérő személlyel is. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.