Heti horoszkóp 2019. október 14. – október 20. – Meggyőző erővel

Horoszkóp minden hétre

2019.10.12. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nő a befolyásod a környezeted felett, a véleményedre odafigyelnek és komoly esélyed van arra, hogy változásokat, reformokat érj el, ha szeretnél. Használd ki az előtted most megnyíló lehetőségedet, de ügyelj arra, hogy mindez a jó, sőt, lehetőleg a közjó érdekében történjen.

A hét vége alkalmat ad számodra egy kis kikapcsolódásra, melynek során boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted majd magadat. Népszerűséged most csúcsokat dönget és ha arra támad kedved, könnyedén ismerkedhetsz új emberekkel, de a meglévő kapcsolataidat is szorosabbá fűzheted. Ezek a napok egy váratlan szerencsével is szolgálhatnak számodra, mely főleg az üzleti, vagy a jogi ügyeidre lehet hatással. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény, vagy hír a figyelem középpontjába helyezhet téged, ami alkalmat ad arra, hogy megmutass magadból valamit, amely talán eddig rejtve maradt a nyilvánosság elől. Ha pedig arra van szükséged, hogy meggyőzz valakit az igazadról, akkor ennél jobb időszakot erre keresve sem találhatnál.

A hét második fele mély gondolatokat és komoly beszélgetéseket hozhat számodra. Ez az időszak alkalmas lehet arra is, hogy egy titkot, vagy rejtélyt felfedj, vagy megtalálj egy rejtett üzenetet, melyet talán az életed több területén is hasznosíthatsz. Ezek a napok megfelelőek tanulásra és vizsgák letételére is. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.