Heti horoszkóp 2019. október 7. – október 13. – Elvárások és megfelelések

Horoszkóp minden hétre

2019.10.05. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében ügyelj a helyes egyensúlyra az életedben, különösen arra, hogy a negatív energiát árasztó emberek, vagy azok, akik vámpírként szívják a véredet minél kevesebb alkalmat találjanak nálad a kártékonykodásra. Ezekben a napokban a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz az alkoholra, rossz minőségű ételekre és könnyebben juthatnak a szervezetedbe bizonyos fertőzések is. Légy óvatos!

A hét második felében egy siker, vagy egy jó eredmény elismerést hoz számodra és ennek nem csak pénzügyi, hanem lehetőségbeli eredménye is lehet majd. Ha most egy jó ajánlaton akad meg a szemed, amely egy utazást, vagy egy régen vágyott dolgot tartalmaz, mondj rá igent, ne tagadd meg önmagadtól az élet örömeit, hiszen pont ez az egyik célja minden küzdelemnek. >>> Itt a havi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében valaki kimutatja a valódi érzelmeit, vagy szándékait az irányodba és ez lehet, hogy bizonyos szempontból meglepő lesz számodra. Lehet, hogy mindez a kapcsolat további fejlődését vetíti előre, de az is benne van a pakliban, hogy ez lesz az a pont ahonnan egyre hátrébb lépsz majd a továbbiakban. Mindez ez feltáruló rejtély, vagy titok fényében dőlhet el véglegesen.

A hét második felében különösen felkészültnek és koncentrált gondolkodásúnak kell lenned, mivel egy hosszabb távú kérdésben kell döntést hoznod, vagy segítened kell valakinek abban, hogy határozzon. Mindebben támaszkodhatsz egy olyan valakire most, aki idősebb nálad és aki iránt tisztelettel vagy. >>> Itt a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.