Heti horoszkóp 2019. október 7. – október 13. – Elvárások és megfelelések

Horoszkóp minden hétre

2019.10.05. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében valakivel, aki erőteljesen befolyásolja az életedet egy intenzív érzelmi időszakot élhetsz meg, de ez nem csak pozitív, hanem negatív dolgokat is behozhat kettőtök kapcsolatába. Most felszínre kerülhet egy eddig lappangó, elhallgatott probléma is, amely megtisztíthatja, de meg is terhelheti a viszonyt kettőtök között. Hosszabb távon mindez mindenképpen tisztább helyzetet teremt majd.

A hét második fele remekül alakulhat és még annak is komoly realitása van, hogy egy váratlan szerencse, vagy esemény révén nem várt pénz érkezzen hozzád. Pénzügyi nyereség, vagyonnövekedés, vagy akár egy nyeremény is előfordulhat az életedben, de van esély arra is, hogy egy utazás ad alkalmat arra, hogy nagyobb rálátásod legyen a világra. >>> Itt a havi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy probléma leküzdése, vagy egy munka sikeres elvégzése akkor lehet igazán hatékony, ha az együttműködést és a csapatmunkát részesíted majd előnyben. Légy támogató és tiszteletteljes a környezeteddel és ugyanezt fogod cserébe tőlük is visszakapni. Persze nem mindenkire lehet ez igaz. Egy valaki most lehet, hogy kimutatja a foga fehérjét veled szemben.

A hét második felében egy hosszabb távú projekt, vagy egy hosszabb távú befektetés kerül a figyelmed középpontjába és ezzel kapcsolatban valószínűleg nagyon komoly tárgyalások, vagy beszélgetések várnak majd rád. Mindezt talán egy olyan esemény indukálja, melynek bekövetkeztére számíthattál ugyan, de az eljövetelét nem vártad. >>> Itt a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.