Heti horoszkóp 2019. október 7. – október 13. – Elvárások és megfelelések

Horoszkóp minden hétre

2019.10.05. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéleted egy fontos szeletét kell menedzselned, vagy ezzel kapcsolatban kell elhatározásra jutnod. Ahhoz viszont, hogy tisztán láss ez ügyben, valakihez közelebb kell kerülnöd, hogy lásd a valódi szándékait, érzelmeit. Teremts hát alkalmat arra, hogy az illetővel nyugodt körülmények között tudj beszélgetni. Mindez lehet közös vacsora, vagy akár egy kávé valamilyen félreeső helyen.

A hét második felében egy utazással, vagy egy rendezvénnyel kapcsolatban lehetnek elintéznivalóid, amely nem lesz mentes a feszültségektől sem. Valaki ugyanis nem pontosan úgy képzeli el a dolgokat, mint te és nem is hajlandó a kompromisszumra sem a közös ügy érdekében. A te döntésed, hogy engedsz-e neki, beleállsz az ügybe, vagy éppen elsétálsz elegánsan ráhagyva az egészet. Amit főzött, akár meg is eheti egyedül. >>> Itt a havi horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében sérülékenyebb lehetsz az átlagosnál és ez nem csak testileg, hanem lelkileg is igaz lehet. Ügyelj a helyes táplálkozásra, ne mérgezd magadat lehetőleg semmivel és tartózkodj a zárt terektől, ahol sok ember van együtt. Arra is ügyelj, hogy kerüld azokat az embereket, aki közelében érzed, hogy folyamatosan gyengül a pajzsod, mert úgy viselkednek, mint egy érzelmi vámpír.

A hét második felében magabiztos fellépést és határozottságot követel tőled egy helyzet, amelynek része lehet egy programmal kapcsolatos döntés, de annak is van esélye, hogy mindez egy tágabb magánéleti problémakör része. Gondolkodj el azon, ha egy kapcsolatot csak szerepek és felvett pózok sorozata jellemez, mi értelme van részt venned benne. >>> Itt a havi horoszkópod!

.