Heti horoszkóp 2019. október 7. – október 13. – Elvárások és megfelelések

Horoszkóp minden hétre

2019.10.05. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében nagyobb figyelemmel kell fordulnod a családod, a szeretteid felé, amikor egy váratlan esemény, vagy egy rossz hír hatására olyan helyzet alakul ki, amelyben elkél majd a támogatásod. Ismét megmutatja mindez azt, amit mindenki amúgy is érez, hogy rád folyamatosan számíthatnak a szeretteid. De vajon te is mindenkire számíthatsz egy ilyen esetben? Lehet, hogy valakire ez nem felétlenül igaz.

A hét második felében egy előre látott és már általad rég várt esemény növelheti a vagyonodat és a pénzügyi lehetőségeidet. Mindez különösen azért tölthet el elégedettséggel téged, mert nem mindenki adott hitelt a szavaidnak és most ismét bebizonyosodik, hogy legtöbbször jól látod előre a dolgokat. >>> Itt a havi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzet adódhat, amelyben kiderülhet, hogy kire számíthatsz nehéz helyzetekben és ki az, akivel kapcsolatban nem szabad túl magas elvárásokkal lenned. Ha viszont valakiben már több alkalommal is csalódnod kellett, akkor felmerül a kérdés, hogy nem lenne-e okos őt áttenned gondolatban egy másik dobozba. Abba, ahol a mihaszna embereket tárolod.

A hét második felében, bár a feladataid főleg a papírmunkákkal és talán valamennyire a hivatali ügyeiddel is kapcsolatosak lehetnek, mégsem tűnnek majd számodra unalmasnak, mert mindezek mögött gondos tervezés és sikerek állnak. Lehet, hogy most sor kerül egy fontos döntésre is az életedben, amely a magánéletedet érinti, de összefüggésben áll a pénzügyi helyzeteddel is. >>> Itt a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.