Heti horoszkóp 2019. október 7. – október 13. – Elvárások és megfelelések

Horoszkóp minden hétre

2019.10.05. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében lehet, hogy többen is hozzád fordulnak segítségért, vagy jó tanácsért, különösen személyes, vagy szerelmi ügyekben. Arra is van esély, hogy lesz, aki a válladon sírva szeretne könnyíteni a fájdalmán. Fontold meg, milyen gyakorlati tanácsot adsz, mert ami nálad működik, nem biztos, hogy másoknak is hasznossá válik.

A hét második felében viszont kellemes élményekben lehet részed, amikor valaki nagylelkű ajánlattal, vagy segítséggel örvendeztet meg, melynek talán egy utazáshoz is köze van. Talán elsőre nem is tudod, mit kezdj a dologgal, de felesleges ellenállnod. Mindezek mögött valószínűleg valódi jó szándék és szeretet áll. Amit adnak, fogadd el! >>> Itt a havi horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

A hét első napjai különösen kedveznek az érzelmek áramlásának és a szeretet megosztásának. Remek hangulatod most arra ösztönöz, hogy minél több időt tölts el szeretteiddel és arra is, hogy nyitottan és őszintén oszd meg az érzelmeidet. Mindez a pozitív hangulat jó eséllyel segíti a munkádat is és könnyebben eredményez szorosabb partneri kapcsolatokat ezeken a területeken is.

A hét második felében érdemes lesz egy kicsit elmerülnöd a számok világában is, ami jelentheti azt, hogy foglalkoznod kell a számlákkal, a papírmunkákkal és talán valamely hivatalos ügyeddel is. Igyekezz odafigyelni a részletekre, különösen akkor, ha mindezekkel együtt egy fontos döntést is meg kell majd hoznod, amely pénzügyeket is érinteni fog. >>> Itt a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.