Heti horoszkóp 2019. december 2. – december 8. – Mélyebb érzelmek, titkos gondolatok

Horoszkóp minden hétre

2019.11.30. 17:05

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében megnövekedhet benned az önbizalom, amikor több helyről és akár több dologban is elismerést, dicséretet kapsz a környezetedtől. Mindezt pedig még az sem tudja majd igazán elrontani, hogy egy ismerősödről kiderül, hogy megpróbálja kihasználni a jó szívedet és visszaél a bizalmaddal.

A hét második felében erős lesz benned a vágy, hogy a szeretteid közelében tölts lehetőleg minél hosszabb időt, de erre talán most nem lesz elegendő lehetőséged. Erre gyógyír lehet viszont az a tény, hogy hamarosan alkalmad nyílik hosszabb időt is együtt tölteni azokkal, akik a legfontosabbak számodra. Ezek a napok ideális alkalmat adnak arra, hogy egy régóta esedékes beszerzést is meglépj, amellyel növelheted a személyes komfortérzetedet is. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első időszakában számodra az érzelmek és a szeretet lesz az elsődleges szempont, amikor a döntéseidet meghozod, de közben ügyelned kell arra is, hogy a lehetőségeid, ahogyan mindenkinek, korlátozottak. Maradj meg hát a kereteiden belül, de közben légy nyitott a változtatásokra is. Könnyen lehet ugyanis, hogy ha szemfüles vagy, most egy ügyes trükkel egyszerűbben is megoldhatsz egy feszültséggel várt feladatodat.

A hét végén egy ösztönző találkozás vár rád, amely egy izgalmas eseményen, vagy találkozón történik és segíthet neked abban, hogy valami újat, érdekeset hozz a saját és a szeretteid életébe. Ezekben a napokban, mielőtt egy komolyabb pénzügyi döntést meghoznál, hallgass a megérzéseidre. Nem fognak becsapni. >>> Itt a december havi horoszkóp!

.