Heti horoszkóp 2019. december 2. – december 8. – Mélyebb érzelmek, titkos gondolatok

Horoszkóp minden hétre

2019.11.30. 17:05

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében elmélyült lehetsz lelkileg és ez alkalmat adhat arra, hogy megoszd valakivel egy titkodat, vagy egy olyan érzelmedet, amelyről azt gondolod, hogy nem tartozik a nyilvánosságra. Lehet, hogy ezzel, számodra talán nem várt módon, egy sebet gyógyítasz be, vagy pedig alkalmat adsz arra, hogy a kapcsolatotok még mélyebb értelmet nyerjen.

A hét második felében talán végre rászánod magadat, hogy helyrehozd egy régi hibádat, vagy lépéseket tegyél egy olyan kapcsolat visszaállítása érdekében, amely még a mai napig is sokat jelent számodra. Talán tartasz legbelül mindettől, de szinte bizonyos, hogy a másik fél is hasonló gondolatokkal kel és fekszik nap, mint nap. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében fokozódik benned a vágy, hogy rendezd a soraidat valakivel kapcsolatosan, főleg érzelmi téren. Mindehhez pedig talán egy jelre, egy kis bátorításra vágysz, melyet ezekben a napokban meg is kaphatsz. A hét közepén fellebbenhet a fátyol és nyilvánosságra kerül egy titok, amely mindent megváltoztathat körülötted, ha akarod és ha élsz a lehetőséggel.

A hét második felében egy kialakuló helyzet, esemény, vagy egy találkozó könnyed élvezeteket és kerülőutakat ígér számodra, de neked figyelned kell arra, nehogy végzetes túlzásokba ess és olyan dolgot tegyél, vagy mondj, amelynek súlyos következményei lehetnek egy fontos kapcsolatodra, vagy éppen a társadalmi helyzetedre. Vigyázz a kísértésekkel! >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.