Heti horoszkóp 2019. december 2. – december 8. – Mélyebb érzelmek, titkos gondolatok

Horoszkóp minden hétre

2019.11.30. 17:05

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében élénk fantáziával és remek ötletekkel leszel képes megoldani az előtted álló feladatokat és szinte élvezettel veted bele magadat a munkába. Egyre nagyobb szerepet játszik most a gondolataidban a spiritualitás és minden nap egyre közelebb tol téged a szeretteidhez lelkileg. Ezekben a napokban egy elhidegült kapcsolatodban is áttörést érhetsz el, ha vállalod a kezdeményezéssel járó kockázatot,

A hét második felében egy szenvedélyes, talán romantikus felhangokat is tartalmazó találkozó vár rád valakivel, akivel a viszonyod mindeddig hűvös volt. Mindez pedig arra ébreszt rá, hogy érdemes többet foglalkoznod a külsőddel és főleg az egészségeddel. Ott van benned a tűz, vonzó személyiség vagy, miért ne mutatnád meg ezt a világnak? >>> Itt a december havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy olyan területen érhetsz el sikereket, melyektől nem csak te, de általában mások is tartanak, így mindez számodra komoly fegyverténynek minősülhet. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos.

A hét második felében közelebb kerülhetsz valakihez és ez lehetőséget ad arra, hogy megossz vele olyasmit is önmagadról, melyet mélyebben eltemetsz, vagy úgy érzed, csak kevesekre tartozik igazán. Nyitottságod mélyítheti ezt a kapcsolatot és előfordulhat az is, hogy cserébe hasonlóan őszinte és értékes gondolatokat kapsz. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.