Heti horoszkóp 2019. december 2. – december 8. – Mélyebb érzelmek, titkos gondolatok

Horoszkóp minden hétre

2019.11.30. 17:05

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében feszült viszony alakulhat ki valakivel, melyet egy rosszul, vagy rosszkor elhangzó kritikai észrevétel okozhat. Bármi is legyen mindennek a feszültségnek az oka, alkalmat ad arra, hogy te magad elgondolkodj azon, hogy mi fontos az életben és mi az, amellyel egyáltalán nem érdemes foglalkozni. A kritika esetében például fontos, hogy van-e bármi alapja, vagy csak arra szolgál, hogy ez által valaki elérje a célját.

A hét második felében egy történet, vagy egy hír kapcsán meglágyulhat a lelked és elképzelhető, hogy leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy segítséget nyújts valakinek. Az együttérzés és a segíteni akarás az egyik legszebb emberi tulajdonság, de ha azt akarod, hogy a segítséged pontosan oda kerüljön, ahová szánod, tájékozódj. Nem minden az ugyanis, aminek elsőre látszik. Segíts, ha tudsz, de tedd mindezt okosan! >>> Itt a december havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon nehezen tudod magadban elnyomni az érzést, amely arra buzdít, hogy megszerezz szinte mindent, amellyel kapcsolatban vágy ébred benned. Igyekezz tudatosan gondolkodni és ne ülj fel olcsó trükköknek és főleg óvakodj a hirtelen ötlet alapján történő döntésektől. Nem tévedsz, ha most úgy érzed, mindenki belőled akar egy darabot.

A hét második felében lehetséges, hogy valaki visszaélne a nagylelkűségeddel, de ha odafigyelsz a részletekre, észreveheted, hogy mindez csak egy átverés része-e, vagy pedig komoly és tisztességes akció. Amennyiben ez utóbbi, ne fogd vissza magad, hiszen sokan vannak, akiknek nem alakult az élete olyan szerencsésen, mint neked. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.