Heti horoszkóp 2019. december 2. – december 8. – Mélyebb érzelmek, titkos gondolatok

Horoszkóp minden hétre

2019.11.30. 17:05

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében kettős hatás érvényesül az érzelmeidben. Lesznek olyan helyzetek, amelyekben a körülötted lévő emberek határozottan idegesítenek majd és lesznek olyanok, amikor szinte túlcsordul benned a szeretet. Ne aggódj emiatt, ez ebben az időszakban szinte természetes, hiszen egyfelől van benned egy erőteljes megfelelési kényszer, ugyanakkor felerősödik a kötődés is a szeretteid iránt. Ezekben a napokban ugyanakkor egy váratlan találkozás életváltoztató eseménnyé nőheti ki magát.

A hét második felében a kreativitásod kerül előtérbe és ennek ebben az időszakban jó hasznát is veszed, mivel egy váratlan helyzet arra fog kényszeríteni, hogy egyedi megoldást keress egy problémára. Ezekben a napokban pénzügyi téren a szokásosnál is nagyobb tudatosságra van szükséged, ha nem akarsz később zavarba kerülni. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében felbuzog benned a vágy, hogy egy kicsit élvezd az életet és mivel azonnal nem lesz lehetőséged ezt csillapítani, lázas tervezésbe kezdhetsz. Ha egy utazást, vagy egy csoportos kikapcsolódást tervezel a közeljövőben, akkor most az erre való felkészülés remek gyógyír lesz a lelkednek. Ezekben a napokban tovább mélyülhet a kapcsolatod valakivel, akivel eddig sem voltatok éppen közömbösek egymás iránt.

A hét második fele úgy hoz egy váratlan változást az életedbe, hogy az egyáltalán nem lesz ellenedre. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy feletted tornyosuló problémától szabadít meg egy ötlet, amely ennek kapcsán megszületik a fejedben. Ne feledd, hogy azért, mert valamit mindenki egyformán csinál, neked még lehetnek egyéni megoldásaid. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.