Heti horoszkóp 2019. november 4. – november 10. – Utak és ösvények

Horoszkóp minden hétre

2019.11.02. 17:41

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét első felében esélyes lesz, hogy bizonyos emberekkel a kapcsolatod ideiglenesen bonyolultabbá válik. Kisebb-nagyobb drámák és veszekedések is előfordulhatnak, de ha lelkileg felkészülsz és nem veszed a szívedre túlságosan az indulatból elhangzott szavakat, könnyebben átvészelheted ezeket a napokat.

A hét második felében olyan helyzet adódhat, hogy valakitől kedvezményt, vagy kedvezőbb elbírálást kérhetsz, de a szívességért cserébe később neked is meg kell majd tenned valamit. Mindennek ára van, de ez esetben ez számodra is egy kifizetődő ügylet lehet, nem beszélve a dolgok érzelmi vonatkozásairól. Könnyen nyerhetsz ugyanis most egy támogató barátot is. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Halak - heti horoszkóp

A hét első felét pozitív gondolatokkal és a szokottnál kevesebb stresszel töltheted, ráadásul ebben az időszakban megtalálhat egy komoly, új lehetőség is. Ahhoz azonban, hogy mindezt ki is tudd használni, képezned kell magadat, ami valószínűleg némi befektetést is igényel nem csak időben, hanem pénzben is.

A hét második felében egy kérdésben, amiben talán eddig bizonytalan voltál, kikristályosodik minden és te végre tisztába lehetsz a saját reális lehetőségeiddel. Ehhez igazítva most olyan terveket szőhetsz, amely megvalósítható és bőven el fog látni téged sikerélménnyel az elkövetkező években. Ezekben a napokban egy bölcs ember tanácsokkal láthat el. Figyelj oda nagyon rá! >>> Itt a november havi horoszkóp!

.