Heti horoszkóp 2019. november 4. – november 10. – Utak és ösvények

Horoszkóp minden hétre

2019.11.02. 17:41

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első felében pozitív energiák szabadulnak fel benned és ez segít abban, hogy magabiztosabban, céltudatosabban haladj a célod felé legyen az magánéleti, vagy akár valamilyen munkához kapcsolódó dolog. Napjaid most, ha nem is stressz mentesen, de viszonylagos nyugalomban telnek majd. Légy ugyanakkor óvatos, mivel valaki lehet, hogy fondorlatos módon próbál a bizalmadba férkőzni és a szándékai nem egészen tiszták.

A hét második felében annak ellenére maradhatsz empatikus a környezeteddel, hogy valakiben csalódnod kell, igaz ez a csalódás valójában bele volt kódolva az illető jellemébe és valahol legbelül már régen fel voltál készülve rá. Mindezek ellenére mutatkozz segítőkésznek és igyekezd megérteni, mi viszi rá az ilyen dolgokra az embereket. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Rák - heti horoszkóp

A hét első felében izgalmas, de pozitív változások várhatóak a magánéletedben, vagy a pénzügyeid terén, de alakulhat úgy is, hogy egyszerre mindkét területen lesz minek örülnöd. Éld meg most a sikert és az ezzel járó örömet és csakis a pozitív visszajelzésekkel törődj, a gonoszkodó megjegyzéseken pedig inkább mosolyogj.

A hét második felében kikristályosodik benned egy döntés, amely már egy ideje ott motoszkál a fejedben, de most a körülmények hatására összeáll egy jövőkép benned. Most tele vagy önbizalommal és elszántsággal, de közben ne mulaszd el meghallani egy idősebb ember tanácsát sem. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.