Heti horoszkóp 2019. november 4. – november 10. – Utak és ösvények

Horoszkóp minden hétre

2019.11.02. 17:41

Nyilas - heti horoszkóp

A hét érzelmileg pozitívan indul, melyet az is segít, hogy végre megoldódik egy probléma, amely egy ideje sok nehézséget okozott számodra. Jó érzés tölt majd el, hogy ismét van egy dolog, amiért már nem kell aggódnod. Mindezt felhasználhatod most arra, hogy egy ideje fennálló kapcsolati problémát elrendezz valakivel, aki azért még ma is sokat jelent neked.

A hát második felében szárnyaló gondolatok és intenzív munka jellemez és mindeközben erős hatással lehetsz a közvetlen környezetedre is. Ha most valakinek el szeretnél mondani valami fontosat, vagy szeretnél valakit meggyőzni az igazadról, keresve sem találhatnál jobb időpont. Ugyanez igaz arra is, ha esetleg eladnál valamit. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Bak - heti horoszkóp

A hét első fele lelkesedést és optimizmust hozhat számodra, amely alkalmassá tehet arra, hogy belefogj valamilyen új tevékenységbe, vagy változtass valamilyen szokásodon, esetleg megszabadulj egy káros szenvedélytől. Most jó eséllyel rendezheted a vitás kérdéseket magad körül és arra is lehetőség adódhat, hogy egy megromlott személyes kapcsolatodban pozitív változást érj el.

A hét második felében korlátokba ütközhetsz, ami miatt fel kell ismerned, hogy bizony neked sem megy minden olyan egyszerűen és néha bármekkora energiát is ölsz valamibe, az eredmény nem biztos, hogy az lesz, amit vársz. Ismerd fel, hogy néha nem érdemes beáldozni az életedet olyasmiért, ami nem, vagy nem neked hoz végül eredményt. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.