Heti horoszkóp 2019. november 4. – november 10. – Utak és ösvények

Horoszkóp minden hétre

2019.11.02. 17:41

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első felében le kell küzdened egy benned lévő gátlást valamivel kapcsolatban, ha eredményt akarsz elérni és szükséged lehet arra is, hogy némi kockázatot is bevállalj. Egy pillanatra sem szabad ugyanakkor elfelejtened azt mérlegelni, hogy egy esetleges kudarc esetén mit veszíthetsz el. Ha ez az ár túlságosan magas, inkább bele se kezdj az egészbe. Nem éri meg.

A hét második felében egy friss ismeretség, vagy egy érdekes hír nyomán egy olyan kérdés megválaszolásához is közelebb juthatsz, amely számodra úgy tűnt, örökre homályban marad. Most kiderül hát egy titok, de ne lepődj meg, ha az, amit találsz végül egyáltalán nem olyan érdekes, mint ahogyan azt előtte hitted. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Szűz - heti horoszkóp

A hét első felében egyre erősebb lesz benned az igény arra, hogy az életed egy fontos területén változtatásba kezdj. Legyél bármilyen rugalmas és kompromisszumkereső, vannak helyzetek, amire még te is azt mondod, hogy ez így biztosan nem mehet tovább. Keresd hát a kiigazítás lehetőségét és ha azt látod, hogy falakba ütközöl, tedd meg, amit meg kell tenned. Ne feledd, egy életed van neked is.

A hét második felében egyre világosabban látod majd, mit vársz el az élettől és mit vagy hajlandó mindezért cserébe megtenni és mi az, amibe inkább végleg beletörődsz. Ne feledd el azonban azt sem, hogy végleg feladni az álmaidat olyan, mintha máris meghaltál volna egy kicsit. Mi lenne, ha inkább hallgatnál egy nálad bölcsebb ember tanácsaira? Lehet, hogy ő megmutatja a helyes irányt. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.