Heti horoszkóp 2019. november 4. – november 10. – Utak és ösvények

Horoszkóp minden hétre

2019.11.02. 17:41

Mérleg - heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyből nem lesz könnyű megtalálnod a kiutat. Valaki, vagy valakik ugyanis megpróbálnak befolyásolni, vagy befolyást szerezni feletted és ehhez képesek akár nemtelen eszközt is bevetni. Ha vissza akarod verni ezeket a próbálkozásokat nagyon határozottnak és keménynek kell mutatkoznod. Menni fog, még ha magadban legbelül komolyan meg kell küzdened is érte.

A hét második felében megtapasztalhatod, hogy mekkora erő van az elszántságban, amely benned munkál. Az a határozottság, amely most belőled árad megnyithat egy ajtót, amelyről te magad is azt hitted nemrég, hogy örökre zárva marad előtted. Most már csak az kell, hogy legyen elég bátorságod be is lépni rajta. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Skorpió - heti horoszkóp

A hét első felében hajlamos lehetsz a kísérletezésre és ennek során olyan ösvényre tévedhetsz, amely egy váratlan lehetőséget mutat meg számodra. Most már a dolgok nagyobbik része rajtad múlik majd. Vajon lesz-e benned elég bátorság és elszántság ahhoz, hogy belépj egy olyan ajtón, amely mögött egy az eddiginél nagyobb bizonytalanság, de talán egy nagyobb siker és jobb élet vár?

A hét második felében ügyelned kell arra, hogy egy döntésed során megmaradj a realitás talaján és ismerd a saját korlátaidat is. Türelemre és önfegyelemre lesz szükséged és arra, hogy hallgass egy bölcs ember tanácsára, aki szavaival, mint oly sokszor, most is segít felfedezni önmagad. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.