Havi horoszkóp 2020. január – Erős kezdés

Horoszkóp minden hónapra

2019.12.30. 17:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje csalódottsággal és talán dühösen indulhat számodra, mivel úgy tűnik, még többet kell megtenned a siker érdekében és közben nem érzed magad körül elegendőnek a megbecsülést sem. Most csak annyit tehetsz, hogy összeszorított foggal végzed, ami a dolgod és közben felállítod a tervet arra, hogyan alakítsd az életedet a saját elvárásaidnak megfelelően.

A hónap közepén kompromisszumot kell kötnöd valamiben, de cserébe olyan lehetőség közelébe kerülhetsz, amely hosszabb távon sokkal jobban megfelel az igényeidnek, terveidnek. Ezekben a napokban kerülnöd kell az adósságot és el kell hárítanod egy megtévesztő ajánlatot is. Próbálj átlátni a szitán, amikor valaki egy mindenre megoldást adó terméket akar rád sózni.

A hónap végén egy fontos időszak zárulhat le az életedben és ismét több idő juthat majd önmagadra. Ezt az időszakot használd arra, hogy megerősítsd a lelki kapcsolatod közted és egy számodra fontos személy között, akár úgy is, hogy egy utazással, vagy más közös programmal gyűjtitek a közös élményeket.  >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bak – havi horoszkóp

A hónap első harmada kifejezetten alkalmas arra, hogy tágítsd a látókörödet, új ismereteket szerezz, új dolgokba kezdj és arra is, hogy előrehaladást érj el egy fontos személlyel való kapcsolatodban is. A változtatások most sikeresek és zavarmentesek lehetnek és az életednek egy pezsgő, izgalmas szakasza kezdődhet meg. Ne hallgass most azokra a hangokra, akik szerint úgysem sikerül az, amit el akarsz érni. Ők csak attól félnek, hogy nem lesz mivel igazolniuk tovább a saját középszerűségüket.

A hónap közepén eljuthatsz egy olyan pontra valakivel, hogy kénytelen leszel egy nagyon határozott vonalat húzni kettőtök közé. Vannak emberek, akik addig mennek, amíg egy fal meg nem állítja őket. Mutasd meg neki, hogy az a fal közelebb van, mint gondolja. Ez az időszak nem csak erről, hanem az újrakezdésről is szól, amely során megtapasztalhatod, hogy minden bezáruló ajtó mellett kinyílik egy másik.

A hónap utolsó harmada szóljon egy kicsit végre önmagadról. Talán most lehetőséged lesz egy kis kényeztető kikapcsolódásra, de az is lehet, hogy egy utazás vár rád ebben az időszakban. Ne csak az élvezetekkel törődj, foglalkozz kiemelten az egészségeddel is, különösen akkor, ha a természet egy hír, vagy egy másokkal történt esemény útján figyelmeztet arra, nem tehetsz meg mindent a szervezeteddel büntetlenül. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.