Havi horoszkóp 2020. január – Erős kezdés

Horoszkóp minden hónapra

2019.12.30. 17:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy változás okozhat izgalmat, melyre számíthattál ugyan, de a bekövetkezte mégis talán egy kis hidegzuhanyként ér. Lehet, hogy ezekben a napokban néhányan furcsán kezdenek el viselkedni a környezetedben és amíg rá nem jössz ennek okára, a valódi megoldás, vagy a kilábalás is várathat magára. Szerencsére körülötted most is ott lesz az, akire egy ilyen helyzetben mindig számíthatsz.

A hónap közepén lenyűgözheted a környezetedet egy sikereddel és ennek nem csak társadalmi, hanem pénzügyi téren is hamar megjöhetnek az eredményei. Ezekben a napokban egy új kapcsolat bizsergető izgalmakat hoz a lelkedbe és egy döntés lehetőségét, amelyet nem is biztos, hogy túl hamar meg tudsz majd hozni, mivel a gátlástalanság nincs benne a tulajdonságaid tárházában.

A hónap végére viszont felpörög körülötted minden és ez arra inspirálhat, hogy magad körül néhány dolgot megváltoztass. Ezekben a napokban felbukkanhat körülötted egy versenytárs is, amely lehet, hogy a magánéletedben, de az is lehet, hogy a munkádban okoz feszült helyzetet. Légy rugalmas és ne félj megtenni határozott és kemény lépéseket sem annak érdekében, hogy fennmaradjon a neked tetsző helyzet. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy körülötted mozgásba lendüljön az élet. Lehet azonban, hogy ennek érdekében néhány dolgot az eddigiektől eltérően kell végezned és néhány emberrel meg kell változtatnod a kapcsolatod minőségét. Találkozhatsz, megismerkedhetsz és szoros kapcsolatba kerülhetsz ugyanakkor valakivel, aki nagy hatást gyakorol rád és arra, amit gondolsz önmagadról.

A hónap közepe az egyensúlyról szólhat számodra és ez a magánéletedre és a munkádra is egyaránt igaz lehet. A hatékonyság egy új szintjét érheted el és sikerülhet egy olyan mixet alkotnod az életed fontosabb területeiből, amelyet már érdemes hosszabb távon is fenntartani, őrizni. Légy pozitív és kezdeményező kész, amikor egy felkérés, vagy ajánlat érkezik hozzád ezekben a napokban.

A hónap utolsó harmada egy kedvező alkalmat hozhat neked, de ennek most nem tudsz száz százalékosan örülni, mert bár mindig is erre vágytál, az életedbe, úgy látszik, most nem fog beleférni az, hogy élj egy ilyen lehetőséggel. Mindezek ellenére légy türelmes és nézz utána a dolgoknak, mivel elképzelhető, hogy létezik olyan kompromisszumos megoldás, amelyben a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.