Havi horoszkóp 2020. január – Erős kezdés

Horoszkóp minden hónapra

2019.12.30. 17:00

 

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a lehetőséged és az elhivatottságod is elegendő lesz arra, hogy egy kicsit megtold magad körül a dolgokat. Összpontosíts a munkára, a pénzkeresetre és ha ennek érdekében szükséged lesz arra, hogy néhány gáncsoskodót eltávolíts az útból, tedd meg. Vannak helyzetek, amikor nem kell tekintettel lenni mindenkire, aki az utunkba áll, vagy provokál minket.

A hónap közepét egy pozitív változás teszi könnyebbé és ez lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit többet törődj önmagaddal. Lepd meg magadat néhány vágyott holmival és ne feledkezz meg arról sem, hogy a külsőd része a sikerednek. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy örömmel fogadd reggelente azt, aki a tükörből visszamosolyog rád.

A hónap végén gondolataid előterébe kerülhet az egészséged és az életmódod, különösen akkor, ha egy kedvezőtlen hír, vagy egy esemény egy kisebb pánikot okoz benned. Figyelj oda arra, ha az élet figyelmeztető jeleket küld számodra és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elkerüld a bajt. Ha arra van szükség, akár alakítsd át az egész életmódodat a táplálkozástól a testmozgásig bezárólag. Bármi is történik veled, vagy körülötted, te alakítsd az életedet és kerüld el a bajt minden áron! >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap eleje rendkívül optimistán és a jövőbe vetett hittel indulhat számodra és ezt az időszakot érdemes is lehet kihasználnod arra, hogy a most kezdődő időszak erősen és sikeresen induljon. Gyors változások következhetnek egymás után és ezek ugyanilyen gyors beavatkozásokat követelnek meg majd tőled. Mindennek a kulcsa most a koncentráció és az alkalmazkodóképesség lehet.

A hónap közepén bekövetkezhet egy olyan esemény, amelyre szinte senki nem számít a környezetedben, emiatt aztán többen le is fagyhatnak, vagy hirtelen nem tudják majd, hogyan viszonyuljanak az új helyzethez. Te ne légy ilyen! Tartsd szem előtt, hogy minden változás egyben egy új lehetőség is. Használd ki, vidd el a labdát elsőként a kezdőkörből!

A hónap utolsó időszaka alkalmas lehet arra, hogy vitákat, nézeteltéréseket rendezz a magánéletedben, vagy akár a munkahelyeden, környezetedben. Használj ki minden alkalmat erre és ha lehet, valamilyen közös program során igyekezz közelebb kerülni ahhoz, akivel a viszonyod tisztázni szeretnéd. Nem biztos azonban, hogy minden esetben sikerrel jársz. Van, aki számára még nem jött el az idő az enyhülésre. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.