Havi horoszkóp 2020. január – Erős kezdés

Horoszkóp minden hónapra

2019.12.30. 17:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszaka zavartan kezdődhet számodra, mivel egy változás, bár számítottál rá, mégis váratlanul ér. Stressz és kapkodás jellemezheti ezt az időszakot az életedben, de aggódnod azért felesleges emiatt. Hamar kisimulnak a ráncaid, amikor végre beindul és halkan duruzsolni kezd alattad a járgány és elkezd dolgozni. Ezután már csak a kormányt kell tekerni és nyomni a gázpedált.

A hónap közepén alkalmad lesz arra, hogy valakivel, akivel feszültségekkel terhelt a kapcsolatod, tisztázz néhány félreértést. Ha teheted, rendezd vele a viszonyt, bár ebben nem biztos, hogy neked lesz végül döntő szavad. Ebben az időszakban egy remek lehetőség áll majd előtted arra, hogy pénzügyileg előre lépj, de ehhez egy másik területen szükséged lehet némi kompromisszumra is.

A hónap utolsó harmadában határvonalhoz érhetsz, az léted egy pontjára, amely arra késztet, hogy visszatekints és mérleget vonj az életed eddigi folyásáról. Talán egy időre rád tör a szorongás is, de ha reálisan gondolkodsz, akkor be kell látnod, hogy a legtöbbet hoztad ki abból a lehetőséghalmazból, melyet az élet kínált számodra. Ha pedig el akarsz kezdeni valamit, ne hallgass a károgókra körülötted. Te irányítsd az életed! >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első harmada optimistán és hittel telve kezdődik, tele lehetőséggel és olyan döntésekkel, melyek során egy jó és egy még jobb között kell majd választanod. A gondok elkerülnek, a sikerek pedig sorban jönnek egymás után. Felszabadult és új dolgokra nyitott időszak ez számodra, melyet érdemes kihasználnod arra, hogy hosszabb távon is biztosítsd magad előtt a biztonságos jövőt.

A hónap közepén viszont feszült helyzetek követik sorban egymást, amikor valaki, aki közel áll hozzád, csalódást okoz a viselkedésével. Bonyolult időszak ez számodra is érzelmileg, ahol ügyelned kell arra, nehogy az elszabaduló indulatok nagyobb kárt okozzanak, mint amennyit az alapprobléma indokol.

A hónap végén új környezettel találkozhatsz és új emberekkel ismerkedhetsz meg egy utazáson, vagy egy esemény során és mindez olyan inspirációkkal lát el, amelyet jól tudsz hasznosítani az életed több területén is. Ebben az időszakban különös gondot fordíts az egészségedre és vedd komolyan a jeleket, melyeket a természet küldözget neked egy ideje. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

.