Havi horoszkóp 2020. január – Erős kezdés

Horoszkóp minden hónapra

2019.12.30. 17:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első harmadában ügyelned kell a környezeteddel való helyes viselkedésedre, mivel érzékeny emberek vesznek majd körül, akik az esetleges túlzott magabiztosságodra, kemény kritikáidra sértődötten reagálhatnak. Ezekben a napokban nagyon nehezen viseled majd a hozzá nem értést és a nemtörődömséget, de lesznek olyan helyzetek, amelyben ezek ellen nem tehetsz majd semmit. Igyekezz testmozgással és meditációval enyhíteni a benned emiatt keletkező feszültségeket.

A hónap közepén erős igény támad fel benned az elismerésre és a szeretetre, de ezekért a dolgokért most sokkal keményebben kell majd megdolgoznod, mint máskor. Igyekezd leküzdeni magadban a hajlamot arra, hogy ha valami elsőre nem sikerül, legszívesebben hagynád az egészet. Bármi is történik, ne engedj a színvonalból és amit csak lehet, próbálj újra és újra, amíg csak nem jutsz a végére.

A hónap végén egy váratlan bevétel hozhat örömöt és extra lehetőségeket számodra, az azonban már rajtad múlik majd, hogy ezek közül melyiket választod majd. Igyekezz tartani a helyes arányokat és ne felejts el gondolni a későbbi időszakokra sem, amikor esetleg nem halad ennyire simán a szekér alattad. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Rák – havi horoszkóp

A hónap első harmadában ellenállásba ütközhetsz, különösen akkor, ha azt érzik rajtad, hogy túlságosan is magabiztos vagy. Igyekezz jól megválasztani a harcmodort ezekkel az emberekkel szemben és próbálj nem túlságosan belegabalyodni egy csatába. Mindez ugyanis csakis arra lenne jó, hogy elvonja a figyelmedet az igazán fontos dolgokról.

A hónap középső harmadában igyekezned kell az egészségedre és a megfelelő életmódra koncentrálnod, különösen az után, hogy egy remélhetőleg apró, de annál kellemetlenebb információ ráirányítja a figyelmedet mindennek a fontosságára. Keresd meg mielőbb a számodra megfelelő táplálkozási módot és törődj minél többet a megfelelő testmozgással is.

A hónap végén egy remek eredmény, vagy hír okoz izgalmakat az életedben, melynek kapcsán felélénkülhet körülötted a társasági élet. Igyekezz jó benyomást kelteni az emberekben és kerüld az olyan viselkedést, amely túlzott magabiztosságot, vagy önhittséget sugároz. Ha ezt elkerülöd, az emberek sokkal nagyobb örömmel osztoznak a sikeredben. >>> Itt a heti horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.